Dilluns 17

Desembre de 2018

NOTICIES EN XARXA

Els comerciants demanen que les mobilitzacions pel 21-D no s'allarguin durant el cap de setmana

Els comerciants i botiguers admeten que les mobilitzacions del 21-D els faran perdre un volum important de vendes que podria arribar al 30%

Són paraules del president de l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya (ABCCAT). Jordi Vilaprinyó diu a La Xarxa que tant la manifestació de divendres com l'eventual aturada de país, repercutiran directament en el percentatge de vendes, en el cap de setmana considerat com el més concorregut de tot l'any. Per això demana que les protestes no s'allarguin ni dissabte, ni diumenge.

MÈDIA

La Nit de Circ 2018 ret homenatge a la trajectòria del Fakir Kirman i estrena l’espectacle 'UNDER'

Arriba la IX edició dels Premis Zirkòlika

Arriba la IX edició dels Premis Zirkòlika

La Xarxa

Una trajectòria de 54 anys amb espectacles sorprenents i un insòlit rècord Guiness han estat motiu més que suficient per distingir l’artista Josep Miret (Fakir Kirman) amb el Premi Zirkòlika a la millor carrera. Els guardons arriben a la IX edició i volen reconèixer la feina dels artistes i les companyies de circ. També distingiran l’espectacle còmic de malabars ‘Mr. Alret’ de Moi Jordana Cia de Circ, que rebrà el Premi de Votació Popular. El guardó ha batut el rècord de participació amb més d’un miler de vots emesos de professionals del sector, periodistes culturals i fanàtics del circ.

MÈDIA «

El Baix Camp compta amb una nova ràdio local

La Xarxa

L'equip de BXC Ràdio: Jordina Salvat, Jordi Escoda i Adrià Tella.

L'equip de BXC Ràdio: Jordina Salvat, Jordi Escoda i Adrià Tella.

Botarell, Montbrió, Riudecanyes, Riudoms i Vinyols estan d'enhorabona. Des de fa uns dies compten amb un nou mitjà de comunicació. BXC Ràdio neix amb l'objectiu d'impulsar un espai comunicatiu i informatiu per a aquestes poblacions. Jordina Salvat, Jordi Escoda i Adrià Tella posen veu als continguts d'aquesta ràdio per internet que ofereix diàriament informatius, tertúlies, entrevistes, reportatges i opinió.

MÈDIA «

Bones festes i ‘Merry Xmas’, a ‘The Weekly Mag’

La Xarxa

les tradicions nadalenques a 'The Weekly Mag'

Les tradicions nadalenques a 'The Weekly Mag'

A ‘The Weekly Mag’ volem acabar la segona temporada seguint les tradicions, així que us convidarem a anar al teatre i celebrarem les festes nadalenques amb els nostres col·laboradors habituals. Tindrem amb nosaltres David Pintó, director artístic de l’obra de teatre ‘Pel davant i pel darrera’, i l’actriu Agnès Busquets, una de les protagonistes d’aquesta comèdia, que actualment es pot veure al Teatre Borràs de Barcelona.

Segueix-nos «

 

Escolta el darrer butlletí «