Divendres 19

Octubre de 2018

La Xarxa

Entrevista Jaume Pla, cantant i compositor de Mazoni

"El temps corre i hem de fer coses"

Mazoni acaba de treure disc, 'Carn, os i tot inclòs'

05/06/2017 10:30h

És el seu treball més íntim, el vuitè d'estudi. Jaume Pla, ànima de Mazoni, torna només amb la seva guitarra per oferir-nos un nou treball carregat de reflexions personals. Un disc amb el qual el músic torna als seus origens i que es va começar a gestar l'any passat i que ha vist la llum ara fa un mes. "Val més no deixar-se res pendent de fer. El temps corre i hem de fer coses. És molt important. Més que la felicitat com una píndola de benestar. Per a mi la felicitat és fer coses. Sóc feliç quan veig tots els discos que he fet" ha explicat. 

I ha reblat el clau dient que "fer coses i tenir curiositat per a mi és ser feliç. Tinc curiositat per moltes coses, qualsevol història, i per fer lletres cal molt backgroud. Quantes més coses sàpigues, més arguments pots tenir per fer una lletra". 

Mazoni, retorn als orígens

Amb aquest nou disc, el vuitè d'estudi del música empordanès, torna als seus orígens. Ella i la seva guitarra. Sols. "He tornat al princpi. És un nou començament. Estic molt content i molt en consonàcia amb el disc. Em dona la sensació que estaré molts mesos enganxat a aquest disc perquè representa molt bé qui sóc".

Mazoni actuarà aquest estiu a diversos municipis del país, com Torroella de Montgrí, Sant Pere de Ribes, Caldes de Montbui o Valls. 

 

 

segueix-nos «