Dilluns 23

Setembre de 2019

La Fira de Circ estrena format

13/07/2006 10:00h

Després de resistir-s’hi durant força anys, els organitzadors de la Fira de Circ al Carrer de La Bisbal d’Empordà, que es celebrarà aquest cap de setmana, han decidit començar a programar espectacles simultanis per evitar els inconvenients que generaven l’excés de públic. Com cada any per aquestes dates la Bisbal d’Empordà organitza una nova edició d’un dels festivals de circ i arts de carrer més importants de Catalunya, la Fira de Circ al Carrer de La Bisbal d’Empordà, que enguany es desenvoluparà en diferents espais públics del municipi els dies 14, 15 i 16 de juliol.

La principal novetat de l’edició 2006 de la Fira de Circ està vinculada a una demanada que des de fa alguns anys s’havia plantejat, tant des del públic com des dels mateixos artistes: que es dupliquessin els espectacles per tal d’evitar les aglomeracions. Aquest 2006 doncs, serà el primer any que a la Fira del Circ de la Bisbal caldrà triar l’espectacle que es vol anar a veure. I no serà cosa fàcil, doncs per la Fira passen cada any alguns del millors artistes que desenvolupen la seva carrera a Catalunya. Així, per exemple, l’onzena edició comptarà amb els últims guanyadors de la prestigiosa fira l’Umore Azoka de Leioa, Els Gingers, i els guanyadors de 2003, els també catalans Factoria Mascaró, que amb el seu espectacle de dansa inauguraran oficialment l’Espai Fira, una iniciativa dels membres de la Fira del Circ al Carrer que vol “oferir als assistents espectacles de tota mena que hagin degustat al llarg de l’any, sense tenir en compte el gènere al qual pertanyin”.

Aquest any però, a banda de la programació d'espectacles de carrer també es podrà gaudir de l'excel·lent exposició, “L'Art del Risc. Circ Contemporani Català” que fa un repàs per la història recent de les arts circenses a Catalunya. L’exposició estarà ubicada al Castell de La Bisbal d'Empordà i l’inaugurarà Vicenç Altaió, director del KRTU (l’entitat de la Generalitat de Catalunya que l’ha dissenyat), el divendres a les 20:00 hores.

Més informació: Ajuntament de la Bisbal d'Empordà. Tel. 972.64.25.93

segueix-nos «