Dijous 24

Octubre de 2019

La Xarxa

Entrevista Joan Dausà, cantautor

"No soc un showman que ha vingut a fer de músic"

Dausà acaba de publicar el seu tercer disc, 'Ara som gegants'

21/05/2018 11:00h - Actualitzat 11:00h

Després de tres anys de silenci, el cantautor Joan Dausà torna a treure disc. Es titula 'Ara som gegants' i a diferència dels seus dos treballs anteriors, Dausà ens parla de la força col·lectiva i de l'esperit de superació. "És la primera obra pensada en 'aquest soc jo'. He intentat que sigui optimista com soc jo i relativista: tot a la vida és bo", ha sentenciat. El nou disc és per a Dausà una segona oportunitat, el reinici de la seva carrera musical. "Necessitava parar per saber què volia fer amb la música. Volia transmetre a través d'un disc com veig la vida. És una segona carrera musical, vol mantenir la família que hem creat però eixamplar i tocar altres temes, un treball més acurat". 

Després de tres anys de silenci, Dausà ha tornat amb un disc més intimista que ens parla de la força com a col·lectiu o de l'esperit de superació. "El disc és una declaració d'intencions perquè se'm prengui seriosament. No soc un showman que vol fer de músic". 

Dausà actuarà aquest divendres al Tibidabo de Barcelona, en un concert de format especial. També participarà al Festival de Cap Roig i a la tardor iniciarà una gira per teatres i auditoris d'arreu del país. 

segueix-nos «