Dissabte 19

Gener de 2019

La Xarxa

Entrevista Pep Pla, director del Terrassa Noves Tendències

"Volem que els espectacles entrin pel cor i pel cap"

Demà s'inaugura la mostra amb el muntatge 'Dreams' de La Fura dels Baus

26/09/2017 11:08h

Àudio:

Terrassa escalfa motors per convertir-se, a partir de demà, en seu de les noves tendències escèniques. A les 20.15h s'inaugurarà el festival TNT amb un muntatge de La Fura dels Baus. Tot i això, el director de la mostra, Pep Pla, ha explicat a La Xarxa que no vol perdre els objectius de fa deu anys: fer costat als nous creadors i donar-los una oportunitat. 

En declaracions a 'L'entrevista' Pep Pla ha explicat que "és una declaració d'intencions fer l'espectacle inaugural al carrer i gratuït. Volem arribar al màxim de gent possible amb diverses propostes, algunes de carrer i d'altres de sala". 

Enguany s'hi han programat gairebé una quarantena d'espectacles, 13 són coproduccions i 2 de l'àmbit internacional. També per segon any s'ha programat el TNT Kids, una jornada, dissabte 30, dedicada als més petits. Hi haurà espectacles per a la canalla des de les 11h i fins a les 21h. 

Aquest festival que cerca noves tendències i nous artistes manté sinergies amb d'altres del país, com Fira Tàrrega o el Grec. El seu director, Pep Pla creu que el teatre, cada cop més "fomenta la interrelació amb el públic. Les tecnologies formaran més part dels espectacles. El públic cada vegada decidirà més i intervindrà més en els muntatges. Aquestes accions comunitàries seran més presents". 

segueix-nos «