Diumenge 24

Març de 2019

TV L'Hospitalet

Alimentària uneix forces amb Hostelco, fira de l'equipament per restauració i hostaleria

Des d'aquest dilluns el recinte firal Montjuïc-2 acull els dos salons que sumen 4.500 empreses i 150.000 professionals

16/04/2018 08:57h

Aquest dilluns arrenca una nova edició del Saló Alimentària, que per primera vegada se celebra conjuntament amb Hostelco, la fira especialitzada en equipament i maquinària per a la restauració i l'hostaleria. Els dos salons, que tenen lloc al recinte firal de Gran Via de l'Hospitalet fins aquest dijous, reuneixen més de 4.500 empreses expositores i 150.000 professionals, gairebé un terç dels quals estrangers.

L'objectiu de la suma d'esforços entre Alimentària i Hostelco és potenciar el negoci internacional i posar en contacte distribuïdors i empreses importadores dels sectors de l'alimentació, les begudes, l'hostaleria i el turisme.

Els salons Alimentària i Hostelco també volen impulsar la qualitat gastronòmica i les noves oportunitats de negoci. S'hi faran conferències, ponències i exhibicions de les novetats del sector, amb espais dedicats al vi, el cafè o el món de la cocteleria, a més de la recreació d'un hotel d'última generació. La fira també congregarà 35 xefs que sumen 45 estrelles Michelin, com Andoni Luis Aduriz o Nandu Jubany.

 

segueix-nos «