Dissabte 19

Gener de 2019

La Xarxa

“La proposta de fusionar les estructures administratives del Vallès no porta enlloc”

L'alcalde de Mollet (PSC) carrega contra el vicepresident Junqueras: “On és? Fa temps que no el sento?”

25/01/2017 11:45h

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, rebutja la proposta liderada per FEM Vallès d'unir les dues comarques en una sola administració de gestió. “En què beneficia això el desenvolupament econòmic i industrial del Vallès?”, es pregunta Monràs. En aquest sentit l'alcalde sí que demana desenvolupar i potenciar el que es coneix com a Àmbit B-30 i recorda: “el territori Vallès Baix Llobregat genera el 20% del PIB de Catalunya. Seria absoluta miopia política per part de la Generalitat i el govern espanyol no tenir aquest espai com un espai d'interès a desenvolupar i potenciar”.

Pel que fa a la política catalana, l'alcalde de Mollet ha lamentat que estigui centrada només en el procés sobiranista i ha criticat que el govern depengui sempre dels vots de la CUP per tirar endavant els pressupostos i altres lleis. “Em quedo bocabadat quan aquest país, que sempre ha tingut la voluntat de diàleg entre formacions polítiques, ara està a mans d'un grup minoritari que busca no només la ruptura amb Espanya, sinó la ruptura amb tot”, ha dit.

En aquest sentit, Josep Monràs també ha carregat contra el vicepresident econòmic del govern, Oriol Junqueras, i s'ha preguntat on és: “Fa temps que no el sento”. “Està esperant trinxar tots els seus adversaris per ser president de la Generalitat? És legítim, però és el que necessita Catalunya?”, ha reblat l'alcalde de Mollet del Vallès.

Monràs, militant del PSC, veu urgent reconstruir el PSOE i que el partit torni a la normalitat. Aposta perquè tota la militància socialista pugui votar a les pròximes primàries i es pregunta si aquestes eleccions internes serviran per triar primer secretari o candidat socialista a les eleccions al Congrés. En aquest sentit, Josep Monràs també ha animat Pedro Sánchez a fer un pas endavant “aviat” si vol tornar a liderar el PSOE. “Cal una figura per reorganitzar el partit i no estar a mans d'uns gestora, fa una mica de vergonya. Una gestora que fa més coses de les que li toquen per estatuts”, ha sentenciat.

segueix-nos «