Diumenge 17

Febrer de 2019

“No hem vist dubtes sobre la participació internacional al MWC”

Declaracions a La Xarxa d'Esteban Redolfi, de la Fundació Mobile World Capital Barcelona

01/02/2018 09:21h

El 'Mobile World Congress' manté el seu compromís amb la ciutat de Barcelona tot i la situació política. Això sí, l'organització del congrés de telefonia mòbil demana un entorn estable i segur a la capital catalana a poques setmanes de l'edició d'aquest any, que s'ha presentat aquest dimecres.

El director del Four Years From Now, vinculat al certamen, Esteban Redolfi, ha dit a La que ara mateix la capital catalana no té rival. Pel que fa a la situació dels darrers mesos, previs a la celebració del Mobile 2018. Redolfi assegura que “no s'han notat dubtes sobre la participació internacional”.

El congrés se celebrarà entre el 26 de febrer i l'1 de març i compta amb un pla de seguretat que incorpora més tanques protectores i una prova pilot de reconeixement facial entre els assistents. Els principals eixos de la trobada seran la intel·ligència artificial i el futur del món del mòbil. L'organització espera superar els 108.000 visitants de l'any passat, tot i que no es mostra especialment preocupada per aquest motiu, segons ha dit el director del Mobile, John Hoffman. 

segueix-nos «