Dimarts 21

Maig de 2019

Sabadell

Carles Rossinyol, preocupat perquè Manuel Bustos continui governant a l'ombra

El portaveu de CiU a l'Ajuntament de Sabadell assegura que Bustos "deixa Sabadell en una situació molt complicada"

15/02/2013 09:30h

Àudio:

El portaveu de CiU a l'Ajuntament de Sabadell, Carles Rossinyol, no descarta presentar una moció de censura contra el pròxim equip municipal de Sabadell si Manuel Bustos hi continua tenint responsabilitat polítiques. "Ens preocupa que [aquesta decisió de Bustos] s'hagi pres per continuir dirigint des de l'ombra el govern municipal", diu Rossinyol. I si fos així, el grup municipal de CiU tampoc no descarta presentar una candidatura alternativa a l'alcaldia.

En declaracions a La Xarxa, Carles Rossinyol reconeix que vetaria "qualsevol persona que estigués afectada pel Cas Mercuri, més enllà de si està imputat o no".

Dels 14 anys de govern de Manuel Bustos a la cocapital del Vallès Occidental, Rossinyol en fa un balanç "negatiu". "Per acció o per omissió, Bustos ha deixat Sabadell en una situació complicada. I això és terrible", ha dit. Rossinyol sosté que s'han creat trames paral·leles a nivell local de Sabadell que l'equip de govern "o hi participava o ho permetia" relacionada amb la gestió pública de la ciutat. El líder de CiU al consistori sabadellenc té clares les raons per les quals Bustos ha aconseguit governar durant tants anys la ciutat de Sabadell: "Bustos és molt llest i molt populista. I les polítiques populistes tenen resultats, però malauradament després passen factura".

segueix-nos «