Divendres 22

Febrer de 2019

La Xarxa

Entrevista Agustí Alcoberro, vicepresident de l'ANC

"Catalunya ha de ser una pedra a la sabata de la UE"

Alcoberro ha anunciat noves accions no-violentes

02/02/2018 11:07h

Àudio:

Crida a la unitat i a la calma de l'ANC enmig de les tensions entre Junts per Catalunya i ERC per l'ajornament del debat d'investidura. El vicepresident de l'assemblea, Agustí Alcoberro, ha dit a 'L'entrevista' que "les forces independentistes s'han d'entendre però no cal posar-se nerviosos". 

El primer que exigeix l'ANC és la unitat de les tres forces independentistes. "Cal trobar la fórmula per restituir la legitimitat i gestionar les competències", ha dit Alcoberro que ha destacat el paper de la CUP, "l'única formació que està parlant de programa electoral". Alcoberro ha lamentat que "en el debat del com és on no hi ha hagut diàleg entre els tres partits sobiranistes i és una de les mancances que patim ara mateix". 

Sobre una possible investidura telemàtica de Puigdemont, Alcoberro ha dit que la concreció ha de venir de l'entesa entre les forces polítiques. "No estem jugant una partida de pòquer, sinó una d'escacs. Catalunya ha de ser una pedra a la sabata de l'Estat espanyol i de la Unió Europea", ha reblat. 

 

segueix-nos «