Dijous 18

Octubre de 2018

Mollerussa TV, Balaguer TV, Tàrrega TV, Canal Terres de l'Ebre

Comença la desfilada d'alcaldes per dependències de la Fiscalia

Els primers citats, aquest dimarts, són els batlles de Mollerussa, el Pont de Suert i Oliana

19/09/2017 09:12h

Àudio:

La desfilada de més de 700 alcaldes citats per la Fiscalia pel suport al referèndum de l'1 d'octubre comença aquest dimarts. Almenys hi ha tres batlles que tenen citació per declarar en les primeres hores del dia: l'alcalde de Mollerussa (Pla d'Urgell), Marc Solsona; el de Pont de Suert (Alta Ribagorça), Joan Antoni Troguet, i el d'Oliana (Alt Urgell), Miquel Sala.

La primera citació, a les 10h, la té l'alcalde d'Oliana. Està citat a declarar a la Fiscalia de la Seu d'Urgell. Una hora més tard i en el mateix escenari també haurà de declarar l'alcalde del Pont de Suert i tancarà el torn de declaracions l'alcalde de Mollerussa.

Més citacions en els propers dies
La llista d'alcaldes que hauran de passar per diverses dependències de Fiscalia és molt llarga. Aquest dimecres hauran de comparèixer l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, o l'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, entre d'altres. En tots els casos els alcaldes que ha rebut la citació i ja tenen data per declarar diuen que se senten tranquils.

Declaracions de JORDI IGNASI VIDAL, alcalde de Balaguer; ROSA MARIA PERELLÓ, alcaldessa de Tàrrega, i LLUÍS SOLER, batlle de Deltebre.

Declaracions de JORDI IGNASI VIDAL, alcalde de Balaguer; ADAM TOMÀS, alcalde d'Amposta, i FERRAN BEL, alcalde de Tortosa.

segueix-nos «