Divendres 22

Febrer de 2019

La Xarxa

Entrevista Maria Sirvent, diputada electa de la CUP

"El qui ens és indiferent. Posem per davant l'acció política als noms"

La CUP està disposada a formar part de la mesa del Parlament si es compleixen dos requisits.

15/01/2018 11:13h

Àudio:

"Posem per davant sempre l'acció política als noms". Resposta de Maria Sirvent, diputada electa de la CUP, a la pregunta si avalarien una investidura telemàtica de Carles Puigdemont. 

Sirvent ha dit al programa 'L'entrevista' que "per nosaltres no és tan important el qui com el què es va fer. Estem demanant a Junts per Catalunya i a ERC que ens posin sobre la taula el seu programa d'actuació, què és el que volen fer aquesta legislatura. I no ho tenim a sobre de la taula. Els diem que no afegeixin dificultats a les traves que ja posa l'Estat espanyol i que posem sempre l'acció política per davant dels noms", ha reblat. 

La mesa del Parlament

"El que hem decidit és posar-nos a disposició per participar a la mesa si ajuda a què hi hagi una majoria republicana. I posem dues condicions: la constitució de dues comissions, una d'investigació sobre l'1 d'octubre i una altra d'estudi sobre la concreció i materialització de la República catalana", ha explicat Sirvent. De moment, però, no han concretat res amb cap dels partits sobiranistes. La cupaire ha advertit que si la mesa fa una gestió del marc autonòmic, la CUP en sortirà.

segueix-nos «