Diumenge 24

Març de 2019

La Xarxa

Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès, en referència al debat sobre les estructures d'Estat: "Estic cansat de parlar-ne, del monotema"

20/01/2015 12:49h

Àudio:

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha assegurat a l'espai 'L'entrevista' de La Xarxa de Comunicació Local que està "cansat" del debat sobre les estructures d'Estat d'una Catalunya independent. Monràs creu que els catalans "estan preocupats per la feina, per l'activitat econòmica, les escoles bressol". És per això, que l'alcalde de Mollet reclama que "quan un governa o aquells partits que donen suport al govern també haurien de parlar d'aquests temes".

Sobre els acords municipals que puguin sorgir després de les eleccions del maig, Monràs ha recordat que durant l'etapa del tripartit també es prioritzaven els acords entre les tres formacions en àmbit municipal "perquè més enllà de les sigles", "al darrere de les sigles hi ha persones" i "al final s'acaba produint el pacte de la mateixa ciutat". I ha advertit que pot passar el mateix entre CiU i ERC: "més enllà que les dues formacions han dit que prioritzaran" aquests acords, "al cap de 24 hores surt el cap d'ERC" a Barcelona assegurant que "les direccions poden dir el que vulguin però està clar que no vull una aliança amb CiU" a la ciutat. 

Per últim, l'alcalde de Mollet ha dit que té "dubtes" que el desdoblament de la R3 es faci el 2016, en el tram entre Montcada i Vic. Monràs ha dit que en reunions amb el Ministeri de Foment parlant de temes de Mollet, va quedar clar que alguns dels seus responsables "no tenien consciència del que els estava proposant". 

segueix-nos «