Dijous 24

Octubre de 2019

La Xarxa

Entrevista Ester Capella, consellera de Justícia

"M'he adreçat per carta al president del TSJC per trencar la situació de no diàleg"

Capella exigeix la llibertat dels presos polítics

06/06/2018 11:30h

Àudio:

"M’he adreçat per carta al president del TSJC per trencar l'actual situació de no diàleg". Declaració d'intencions de la nova consellera de Justícia, Ester Capella, en declaracions a l'espai 'L'entrevista'.

La consellera ha insistit que "cal restaurar els principis democràtics que han estat lesionats. Que els presos quedin en llibertat i que els exiliats puguin tornar". I ho ha justificat amb la legalitat a la mà: "només reclamo que el dret s'inspiri en els principis democràtics. Aquests principis han d'inspirar i han de ser el nostre far".

Capella ha explicat que "el govern destina 500 MIL euros, 100 edificis i 7.500 treballadors als jutjats. No ens hem aixecat mai de la taula del diàleg i hem de treballar per millorar el servei al ciutadà”.

A l'espera de poder fixar els objectius de la conselleria, Capella ha fixat aquesta declaració d'intencions: "Carles Mundó va ser un conseller que va donar color a la conselleria, que va ser molt sensible al territori. Em comprometo a fer el mateix". 

segueix-nos «