Diumenge 24

Març de 2019

La Xarxa

Entrevista Eduard Pujol, portaveu adjunt de Junts per Catalunya al Parlament

"No demano cap renúncia a la CUP però cal l'acord"

Pujol assegura que si dilluns Sànchez no pot ser investit tenim un problema democràtic

07/03/2018 11:42h

Àudio:

A l'espera de la decisió del Suprem sobre si Jordi Sànchez pot assistir o no al ple d'investidura, Junts per Catalunya i ERC esperen també la resposta de la CUP a l'acord que li han presentat. Un text que, segons Eduard Pujol, diputat de JxCat, "incorpora elements de sensibilitat cupaire. No plantegem una legislatura autonomista. No demano cap renúncia a la CUP però cal l'acord".

El ple de dilluns

Dilluns Roger Torrent ha convocat el debat d'investidura de Jordi Sànchez a les 10h. Tot resta a l'espera de la decisió del Suprem. Pujol ha advertit que "si dilluns Jordi Sànchez no pot venir al ple d'investidura, tenim un problema. Però el tindrem com a societat, com a país i com a democràcia". 

Sobre els retrets de la CUP que considera que se l'ha menystingut en les negociacions, Pujol ha entonat el 'mea culpa' i ha demanat "disculpes, no ha estat la intenció de JxCat maltractar la CUP. Les relacions són molt fluïdes i pot haver-hi mala interpretació dels tempos i no compartir tota la informació, però si els problemes són aquests, parlant ho acabarem resolent. Demanaré disculpes quan calgui però també hem de fer un exercici d'intentar entendre per què les coses han anat així. No són negociacions convencionals perquè un líder d'una formació és a l'exili, un altre a la presó". 

segueix-nos «