Divendres 22

Febrer de 2019

La Xarxa

Entrevista Joan Josep Nuet, diputat de Catalunya En Comú Podem

"Un home no està per sobre d'un país"

Nuet creu que Puigdemont hauria de fer un pas al costat

22/01/2018 10:58h

Àudio:

A l'espera del que pugui passar amb la petició de la fiscalia de reactivar l'euroordre contra Carles Puigdemont, des dels comuns tenen clar que aquesta situació no beneficia el país. El diputat de Catalunya En Comú Podem, Joan Josep Nuet, ha dit a l'espai 'L'entrevista' de La Xarxa que "tot aquest enrenou no ens fa un favor. Puigdemont té tot el dret del món a fer el que cregui necessari, però necessitem un govern i un president que estigui aquí". 

Nuet ha titllat d'injustes les condicions de Puigdemont a Brussel·les i ha afegit que "en la situació que es troba no podrà governar a Catalunya i això perllonga la situació d'incertesa amb què vam acabar l'anterior legislatura. Jo el que voldria és que tinguem certeses, segurament amb un candidat alternatiu de Junts per Catalunya o de la majoria independentista, que pugui tenir un programa de govern i amb qui puguem parlar", ha reblat. 

El diputat de Catalunya en Comú ha demanat a Puigdemont que s'ho pensi i que faci un pas al costat. "Li recomanen dirigents d'ERC i del PDeCAT. Realisme. Un home no està per sobre d'un país. Hem de ciudar Catalunya, tenim una situació econòmica, institucional i social molt precària i aquesta ha de ser la prioritat. No home és la prioritat, ho és el país. Nosaltres lluitarem a fons perquè els presos polítics surtin de la presó i perquè Puigdemont no sigui empresonat. Però igual que farem això, cal un govern estable. Necessitem gestionar el dia a dia. Això no pot continuar sent el Dragon Khan. El país necessita un dia a dia", ha advertit Nuet. 

segueix-nos «