Dijous 17

Octubre de 2019

RTV L'Hospitalet

El Govern anuncia la compra immediata d'habitatges per lloguer social amb els diners de les subhastes

06/07/2018 10:29h

El Govern destinarà de manera directa a pisos socials gairebé tres milions d'euros obtinguts de la subhasta pública d'immobles sense hereu que s'ha fet aquest dijous a l'Hospitalet de Llobregat. S'han venut un total de 27 immobles amb uns beneficis de 3'8 milions d'euros. L'acte, però, va comptar amb la presència de nombrosos membres de la Plataforma Aturem la Subhasta que van voler impedir l'entrada dels ofertants.

La intenció de dedicar els diners obtinguts en la subhasta de forma immediata a comprar habitatges per fer lloguer social l'ha concretat el director general de Patrimoni de la Generalitat, Francesc Sutrias, després de la vida de 27 immobles per un total de 3,8 milions d'euros.

A la subhasta d'aquest dijous van participar al voltant de vuitanta licitadors que van presentar 156 ofertes per a 27 dels 46 lots que el Govern va posat a la venda.

 La subhasta va començar amb una hora i mitja de retard per la protesta que convocada per la plataforma Aturem la Subhasta per impedir l'entrada dels ofertants. Es van viure moments de tensió a l'entrada de l'edifici del carrer José Agustín Goytisolo de l'Hospitalet de Llobregat on es va fer la subhasta. Hi van haver cops de porra dels Mossos d'Esquadra contra els manifestants i també empentes entre membres de la plataforma i licitadors que intentaven entrar per la força.

segueix-nos «