Dissabte 25

Novembre de 2017

Lleida TV

Portes obertes a les obres del Seminari

30/11/2013 18:59h

Lleida TV

Només falta obtenir la llicència per començar les obres dels dinou pisos socials que aniran a les dependències de l'antic Seminari de Lleida. Es preveu que això sigui a principis d'any i que les primeres famílies puguin instal·lar-s'hi a finals del mateix 2014. La reforma costarà 600.000 euros i ja se n'han recaptat gairebé la meitat. Avui les dependències han obert les portes a visitants.

Només falta obtenir la llicència d'obres i s'espera que els dinou pisos socials que aniran a les dependències de l'antic Seminari de Lleida es comencin a construir a principis d'any amb l'objectiu d'estar a disposició de les primeres famílies al darrer trimestre del 2014.

Costaran 600.000 euros i actualment ja se n'han recaptat 254.000, gràcies a les aportacions de la Diputació, el Bisbat i de particulars. Qualsevol donació, però, és vital per a un projecte que entra en una fase decisiva. 

Els treballs ja han començat amb la retirada de totes les parets, deixant només les mestres i senyalitzant al terra les futures estàncies. Els pisos tindran entre cinquanta i setanta metres quadrats i seran de dos o tres dormitoris. Aniran destinats a persones i famílies desnonades o en risc d'exclusió social. Hi hauran espais comuns, com una bugaderia o una sala polivalent per portar a terme tallers, reunions o xerrades amb l'objectiu de reinserir els inquilins al món laboral.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «