Divendres 22

Febrer de 2019

La Xarxa

Ramon Espadaler: "Seria temerari dir que l'expulsió de Ziani respon a motius polítics"

13/05/2013 10:05h

Àudio:

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha assegurat que amb la informació que té ara mateix com a titular d'Interior, "fóra temerari afirmar que l'expulsió de Noureddine Ziani respon a motius sobiranistes". El titular d'Interior ha advertit que seria "molt greu" que l'ordre del CNI d'expulsar el director de l'espai catalanomarroquí respongués a motius polítics. Segons Espadaler, "l'expulsió té a veure amb qüestions que afecten els serveis d'intel·ligència d'altres països".

Un objectiu del dèfitic per sobre del 2%

Sobre els objectius de dèficit, el conseller insisteix que l'objectiu final "ha de tendir al 2,1%". I planteja una reflexió: "arribats al 2% sense més camí per recórrer, haurem de sospesar si és millor mantenir el pressupost prorrogat o fer-ne un de nou al 2%".

Sense cadidatura conjunta a les europees

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha rebutjat una candidatura conjunta de CiU amb ERC i IC-V a les pròximes eleccions europees: "seria un frau als ciutadans". Deixa la porta oberta a "compartir espais programàtics amb altres forces" però recorda que l'aproximació que fan als mandats europeus els diferents partits catalans és molt diferent: "veig molt difícil que un votant de CiU pugui votar IC-V. I a la inversa".

segueix-nos «