Espectacle a l'ALLSTAR de Copa Catalunya de bàsquet

El partit de les estrelles de les competicions masculina i femenina, un espectacular concurs d'esmaixades i els triomfs d'Anna Jòdar i Julià Garrote als triples, moments culminants del cap de setmana

Contracrònica de l'ALLSTAR masculí

La Xarxa

L'ALLSTAR de la Copa Catalunya de bàsquet, que s'ha celebrat al Parc Esportiu del Llobregat (Cornellà de Llobregat) aquest cap de setmana, ha complert amb les espectatives d'inici. Els partits de les estrelles, amb triomfs per als combinats del grup 1 (78-75 en categoria masculina i 67-61 a la femenina), han estat un dels plats forts dels dos dies de festa a Cornellà, farcits de bon ambient i espectacle. Un bon exemple, l'exhibició de Marquie Smith (AE Boet Mataró) al concurs d'esmaixades, amb 'show' i molta alegria... o els triomf d'Anna Jòdar (GEiEG) i Julià Garrote (CB Vic) als concursos de triples.

Mira l'Allstars masculí «

MIRA L'ALLSTARS FEMENÍ «

PARTICIPANTS «

La FCBQ i La Xarxa presenten l'ALLSTAR de Copa Catalunya

La FCBQ i La Xarxa presenten l'ALLSTAR de Copa Catalunya

ETV / La Xarxa

Per primera vegada se celebrarà un ALLSTAR de Copa Catalunya, la màxima categoria que organitza la Federació Catalana de Bàsquet. Un esdeveniment únic que ha vist la llum amb el suport de La Xarxa, dins l'acord de les dues entitats per potenciar el bàsquet català.

Jonathan Ramírez i Josele Piñero seran els representants sabadellencs a l'All Star de la Copa Catalunya de bàsquet

Jonathan-ramirez-i-josele-pinero-seran-els-representants-sabadellencs-a-l-all-star-de-la-copa-catalunya-de-basquet_large

Foto: Ràdio Sabadell / Joan Blanch

Ràdio Sabadell

L'aler del Natació Sabadell i el pivot del What's Up Pia es preparen per contribuir a la gran festa del bàsquet català. Jonathan Ramírez tindrà doble feina ja que també buscarà mostrar el seu gran tir exterior en el concurs de triples.

Carlos Antonio 'Deivi', de la UE Sant Cugat, disputarà l'ALLSTAR

Basquet_uesc_deivi_antonio_hd_1617

Carlos Antonio 'Deivi'

Cugat.cat

El pivot de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) Carlos Antonio 'Deivi' serà el representant de l'equip vermell-i-negre al partit de l'ALLSTAR.

Elena Silva i Octavia Crump, seleccionades per a l'ALLSTAR de la Copa Catalunya

Cterrassa

Elena Silva i Octavia Crump

Canal Terrassa

Tant la base egarenca de la JET Qsport com la pivot nord-americana del CN Terrassa formaran part de la selecció de l'ALLSTAR.