Novetats a la Via Augusta penedesenca

Xavi Esteve i Xavier Duch als estudis de Ràdio Sant Sadurní

Xavi Esteve i Xavier Lluch als estudis de Ràdio Sant Sadurní

Ràdio Sant Sadurní

L'Alt Penedès és la primera comarca catalana que ha instal·lat la senyalització de la ruta. El tram aplega 70 quilòmetres d'aquest antic traçat romà. Ho han explicat Xavier Lluch, president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès i Xavi Esteve, arqueòleg de l'Institut d'Estudis Penedesencs i una de les persones que ha estat al capdavant del projecte.

Compartim 'La Tarda' amb bessons i bessones

Ràdio Montblanc, Cugat.Cat, Ràdio Sant Sadurní

Les germanes Aymerich són molt conegudes a Montblanc

Les germanes Aymerich són molt conegudes a Montblanc

Hem passat una estona ben distesa amb la Maria del Carme i la Pilar des de Ràdio Montblanc i amb el Ricard i el Jaume des de Ràdio Sant Sadurní. I hem posat a prova si els bessons coincideixen en tot i si senten el que li passa a l'altre. Des de Cugat.Cat hi ha participat Àgatha Rasero, una de les impulsores de l’Associació de Famílies Múltiples de Catalunya.

En marxa el documental 'Alps: última sortida'

Ràdio Ciutat de Tarragona

Carlos Domènech i Sandra Pascual als estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona

Carlos Domènech i Sandra Pascual als estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona

Quatre joves tarragonins, exestudiants de la Universitat Rovira i Virgili, han engegat la producció d'una pel·lícula que explicarà la situació dels refugiats que intenten creuar els Alps des d’Itàlia per arribar a França. El documental es gravarà aquest estiu entre els pobles de Bardonecchia (Itàlia) i Briançon (França).

Twitter «