Les galeries d'art en el món local

La Sala Rusiñol de Sant Cugat té 31 anys d'història.

La Sala Rusiñol de Sant Cugat té 31 anys d'història.

Cugat.Cat, Ràdio Ciutat de Badalona, EMUN FM, Ràdio L'Escala, Ràdio Silenci

El Gremi de Galeries d’Art de Catalunya acaba de presentar la programació per a la temporada 2017-2018. En el context de la presentació el seu president Gabriel Pinós va posar l’accent en el fet que “l’art sempre uneix, mai separa”. Quin paper juga l’art en el món municipal? Són espais per a la promoció dels artistes locals o bé per apropar als seus ciutadans les obres dels artistes sigui quina sigui la seva procedència o veïnatge?

Badalona, capital europea del curtmetratge amb Filmets

Ràdio Ciutat de Badalona

L'actriu Jane Birkin protagonitza el film inaugural.

L'actriu Jane Birkin protagonitza el film inaugural.

Del 20 al 29 d'octubre la ciutat celebra el Filmets Film Festival que enguany arriba a la 43a edició. S'hi projectaran uns 250 curtmetratges d'arreu del món. Obrirà el certamen la producció suïssa 'La femme et le TGV' que va estar nominada als Oscars. Alemanya és el país convidat i les seus seran els teatres municipals Zorrilla, Principal i Blas Infante.

La importància de la detecció precoç del càncer de mama

El Prat Ràdio

El 19 d'octubre és el Dia Mundial contra el càncer de mama

El 19 d'octubre és el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama

L'Ajuntament del Prat, en col·laboració amb la Junta Local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer i altres entitats, ha organitzat diverses activitats durant aquesta segona quinzena d'octubre. Una és la campanya 'Toca-te-les' de prevenció precoç de la malaltia.

 

 

 

Twitter «