'La tarda', a la Setmana Medieval de Montblanc per Sant Jordi

Imatge: @setmanamedieval

Imatge: @setmanamedieval

La Xarxa

Diu la llegenda que Sant Jordi va matar el drac a Montblanc, vila ducal de la Conca de Barberà i on aquesta festivitat es viu de manera particular. Immers en plena Setmana Medieval, el dia de la rosa i el llibre en clau montblanquina serà el protagonista de 'La tarda' d'aquest 23 d'abril. Amb els companys de Ràdio Montblanc ens situarem a la plaça Major de la població des d'on, a més a més, de la mà de les emissores locals farem un passeig radiofònic per les diverses fires i festes de Sant Jordi que se celebren a tot el país.

Tot allò que s'ha de saber sobre ciberseguretat

Ràdio Arenys, FeM Girona, Ràdio Ciutat de Tarragona, Cugat.Cat, Ràdio Silenci

Daniel Escofet, professor d'Informàtica, a Cugat.Cat

Daniel Escofet, professor d'Informàtica, a Cugat.Cat

Internet i els enginys que portem al damunt ens fan la vida més fàcil però també revelen dades personals com ara la localització, els nostres gustos i, en definitiva, ens apropen a aquells que volen abusar de nosaltres. La ciberseguretat és, doncs, una preocupació creixent. Un tema important que hem debatut amb la participació de Ràdio Arenys, FeM Girona, Ràdio Ciutat de Tarragona, Cugat.Cat i Ràdio Silenci.

Les cares diverses del lideratge a la societat

Ràdio Arenys, Cugat.Cat, Altafulla Ràdio, Emun FM

Pilar Iranzo i Marta Camarero als estudis d'Altafulla Ràdio

Pilar Iranzo i Marta Camarero als estudis d'Altafulla Ràdio

Podem considerar a una persona líder si té punts forts en molts àmbits: coneixements, comunicació, presa de decisions, gestió de conflictes i empatia amb els altres. Però, el bon líder es fa? Es poden treballar aquestes habilitats? O pel contrari són aptituds innates que ha de tenir la persona?

Twitter «