Diumenge 24

Març de 2019

Arrenca el Festival Internacional de Teatre de Sitges

31/05/2003 17:33h

Aquest cap de setmana arrenca la 34 ena edició del Festival Internacional de Teatre de Sitges, enguany amb una important presència de les últimes creacions franceses fins el 8 de juny. El Sitges Teatre Internacional-Creació Contemporània presenta enguany dotze espectacles pluridisciplinars co-produïts pel Festival, alguns dels quals estan programats per aquest mateix cap de setmana, com és el cas de Backlot Sessions, de la companyia Maison Dubé, Suite Aurora , un homenatge a la pintura dirigit per Joan Baixas o Vermell, Negre i Ignorant, del prestigiós Edward Bond, i sota la direcció de Manuel Dueso.

El fil conductor del Festival és que aposta per creacions arriscades i innovadores, seguint fidel així a una de les seves principals característiques.


Presència francesa
La col·laboració del Festival en el projecte d'intercanvi d'artistes i professionals "¡MIRA!" ha permès la presència del més nou de la dramaturgia contemprània francesa en aquesta edició. La participació internacional es completa amb l'espectacle Bésame Mucho dirigida per l'argentí Javier Daulte.

Com Ràdio us oferirà aquest diumenge el programa especialitzat en teatre Il·lusions Acústiques en directe des del Sitges Teatre Internacional.

segueix-nos «