Dimarts 18

Juny de 2019

Barreja de ritmes amb Noè Rivas

27/09/2003 10:00h

Folk, rumbes, cúmbies,... Mandolina, flauta travessera, contrabaix,... Molts tipus de músiques i molts instruments per a una única cita. La d’en Noè Rivas, el migdia d’aquest diumenge, a Vic. El Noè, tot un clàssic en el món de l’animació infantil, ha decidit presentar el seu disc 25 anys i 1 dia en el marc del Mercat de Música Viva, que se celebra des de dijous fins a diumenge a la capital d’Osona. 25 anys i 1 dia és l’homenatge, en forma de disc, que el Noè ret als seus seguidors. Porta 25 anys en el món de la música i, una carrera musical tan llarga, vol agrair-se-la a tot el públic que el segueix des que va començar a fer d’animador infantil l’any 1977. El concert d’aquest diumenge a Vic consistirà a interpretar algunes de les 16 cançons del seu darrer disc i en alguna sorpresa més que ens ha dit que et donarà.

El disc 25 anys i 1 dia té 16 cançons que són exemple dels diferents ritmes infantils del món. Així, en la seva actuació podràs sentir des de cançons tradicionals catalanes, com La rumba de les mentides, fins a música grega, com La Mediterània. Això sí, totes elles, en català.

En Noè Rivas és un clàssic de l’animació infantil. Des que va començar en aquest món, ha estat membre de grups com 5 Dits d’una Mà i ha actuat amb animadors de la mida d’en Xesco Boix i d’en Àngel Daban.

L’actuació d’en Noè Rivas es farà al Centre Cultural de la Fundació “la Caixa” de Vic, situat al número 46 del passeig de la Generalitat. El preu de l’entrada a l’espectacle és de 5 euros. I no facis tard a la cita; començarà a les 12:00 hores.

segueix-nos «