Diumenge 26

Maig de 2019

El Club Infantil torna a rebre nens de Bòsnia

03/07/2002 13:33h

El Club Infantil de Cerdanyola, el Clupi, obre un any més les portes a 12 infants bosnians. Arribaran acompanyats de dos monitors per unir-se a aquest casal d’estiu i participar en les colònies a Sant Llorenç de Morunys, on conviuran amb nens catalans de la seva edat. Els nens bosnians arriben des de Maglaj. El grup Esplac, de Cerdanyola, va impulsar fa set anys la creació d’un esplai en aquella ciutat. Des de llavors, cada any arriba un grup de nens per compartir experiències amb altres d’aquí.

Els nens ja han arribat a Cerdanyola i estan participant en les activitats del Clupi. Mentrestant, s’allotgen amb famílies de la ciutat. El dia 8 marxaran amb els seus companys cap a la casa de Can Cots, a Guixers, dins el terme de Sant Llorenç de Morunys. S’hi estaran de colònies fins el 17 de juliol.

Els joves tornaran cap al seu país el 31 de juliol, després de participar en una festa de comiat. També assistiran als actes de la jornada que organitza l’organització Dobro Pile x Bòsnia, al parc del Turonet.

segueix-nos «