Dilluns 23

Setembre de 2019

Fa 10 anys l'Institut Català de la Dona demanava retirar un anunci en considerar que era sexista

Era notícia a lamalla.cat el 6 de juny del 2001

06/06/2011 08:00h

L'Institut Català de la Dona demanava que es retirés un anunci d'un concessionari de cotxes de Lleida en considerar que el seu contingut era sexista. En el cartell es mostraven unes cames femenines per promocionar els serveis de carrosseria ràpida de l'establiment.

Protestes a Lleida per un anunci sexista
L'Institut Català de la Dona ha demanat al concessionari Renault Autansa de Lleida que retiri l'anunci d'una campanya sobre el servei de carrosseria ja que considera que atempta contra la dignitat de la dona.

L'anunci, que porta com a lema 'Res no atura el teu Renault', mostra les cames d'una dona per promocionar els serveis de carrosseria ràpida del concessionari. L'Institut Català de la Dona, que vetlla per la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, considera que l'anunci utilitza el cos de la dona com a reclam i atempta contra la seva dignitat, per la qual cosa ha demanat a l'empresa que el retiri a través d'una carta signada per la presidenta de l'Institut, Margarida Álvarez, dirigida a la direcció de Renault. D'altra banda, l'Institut ha actuat enguany també a les comarques de Lleida contra una falca radiofònica de l'empresa 'Assumptes interns' en què es donava la imatge de la dona com a ésser depenent del marit.

Publicat 06/06/2001  10:54h

Efemèrides

segueix-nos «