Dimarts 21

Maig de 2019

Fa 10 anys moria el músic Josep Maria Bardagí

Era notícia a lamalla.cat el 24 de febrer del 2001

24/02/2011 07:00h

El mestre Josep Maria Bardagí moria als 50 anys d'edat d'un edema pulmonar. El músic era conegut sobretot per les seves aparicions en programes de televisió i per haver col·laborat amb Joan Manuel Serrat. Bardagí també havia dirigit diversos espais musicals de la petita pantalla i havia estat el creador de bandes sonores de diverses obres de la companyia teatral el Tricicle.

Mor el mestre Bardagí
Havia col.laborat amb Serrat i era assidu de la pantalla

El popular músic Josep Maria Bardagí ha mort aquesta matinada a Barcelona d'un edema pulmonar. Tenia 50 anys, i va ingressar divendres al vespre a l'hospital de la Vall d'hebron. Bardagí era conegut sobretot per les seves aparicions televisives i per l'habitual col.laboració, en disc o en concert, amb el cantautor Joan Manuel Serrat.

En televisió havia participat en la direcció musical de diversos programes, sobretot de la mà d'Àngel Casas (Un dia és un dia, Àngel Casas Show...) i també en especials com La Marató de TV3. A més, havia composat les bandes sonores de diverses obres de Tricicle, com Terrífic o Palace.

Amb Joan Manuel Serrat hi ha col.laborat en diverses ocasions, però cal destacar sobretot la producció dels discos Res no és mesquí i Material sensible. El 1998 va editar un disc instrumental en què interpretava cançons de Serrat amb la seva guitarra. Per Sisa va crear els arranjaments de La màgia de l'estudiant. També va col.laborar amb altres artistes, com Raïmon, Pi de la Serra, Ana Belén o Maria Cinta: per a ella va escriure la lletra de Ràdio Capvespre. El seu fill Jofre va heretar la seva vinculació amb la música, i lidera el grup de rock Glaucs.

Publicat 24/02/2001  16:10h

Efemèrides

segueix-nos «