Dilluns 26

Agost de 2019

L’Hospitalet, Diari Informatiu compleix 10 anys

27/04/2005 12:28h

La publicació municipal quinzenal L'Hospitalet, Diari Informatiu de la Ciutat celebra el seu desè aniversari amb la publicació d'un número especial que recull en una cronologia i amb un gran nombre de fotografies els fets més destacats que s'han produït a la ciutat durant tot aquest temps. L'artista local Agustín Fructuoso s'ha encarregat de fer la portada d'aquesta edició especial del diari. L'especial arrenca amb el primer número, que va sortir al carrer el 18 d'octubre de 1994 amb la portada dedicada a l'anunci que Repsol traslladaria els dipòsits de butà que tenia a la zona de Granvia a un altre punt fora de la ciutat.

En 10 anys, el diari ha recollit els grans projectes municipals i les actuacions urbanístiques a la ciutat, però també l'activitat de centres culturals i associacions o les notícies dels barris de L'Hospitalet, segons ha explicat la directora dels mitjans de comunicació municipals, Cristina Sánchez.

A banda de les notícies, estructurades per anys, també s’inclou la reproducció d’algunes de les portades més importants del diari durant aquests 10 anys.

L’edició especial del diari municipal compta amb 60 pàgines i es tanca amb tot d'opinions sobre la ciutat que artistes, esportistes, polítics o professionals de renom de L'Hospitalet i de fora han dit en algun moment d'aquests 10 anys a les pàgines del diari, com ara Ferran Adrià, José Luis Rodríguez Zapatero, Pasqual Maragall, José Corbacho, Anna Simó, Ernest Lluch o Joan Manel Serrat.

Ràdio L’Hospitalet i Canal-h.net. 26/04/05

segueix-nos «