Dilluns 26

Agost de 2019

La Banda Simfònica de la ciutat actua aquest vespre en benefici dels malalts d'alzheimer

26/09/2001 16:37h

La Banda Simfònica de Badalona oferirà aquest vespre al Teatre Principal un concert en benefici de l’associació de familiars d’Alzheimer de Badalona. Els diners que es recaptin amb l’acte també serviran per mantenir les activitats de l’entitat. El concert s’emmarca en les activitats programades en motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, que es va celebrar el passat divendres dia 21. L’Associació de Familiars d’Alzheimer realitza una funció de suport a aquelles persones que han de conviure amb malalts que pateixen aquesta patologia.Amb la funció de recaptar fons per poder tirar endavant les seves tasques i ajudar als familiars que tenen al seu càrrec a algun malat d’alzheimer, l’associació ha programat per avui un concert de la Banda Simfònica de Badalona. L’agrupació interpretarà peces clàssiques, entre elles composicions del Manuel de Falla i Isaac Albéniz.

La malatia de l’alzheimer té una incidència cada cop més alta entre la població i afecta cada vegada més a persones joves. L’associació de Familars d’Alzheimer de Badalona està formada per unes 60 famílies i segons els seus responsables, en els últims temps han notat un important increment de badalonis que acudeixen a l’entitat per demanar suport i informació.

Les entrades per assistir a l’actuació de la Banda Simfònica de Badalona tenen un preu de mil pessetes. Recordem que l’Associació de malalts d’alzheimer del Barcelonès Nord s’ubica al carrer Mossèn Anton Romeu número 75-77 de Badalona.

segueix-nos «