Dilluns 26

Agost de 2019

Michael Jackson, absolt dels càrrecs d'abús de menors

14/06/2005 12:55h

El cantant Michael Jackson ha estat declarat no culpable de tots els càrrecs, inclòs el d'abús sexual contra un menor, en el veredicte que ha llegit avui el jurat del Tribunal de Santa María, California, als Estat Units. La decisió posa fí a un judici que va començar a principis de gener en què s'han pres declaracions a testimonis durant tres mesos. El jurat estava composat per vuit dones i quatre homes; cap d'els membres era negre i es tractava de població agrícola i descrita com a conservadora. Les deliberacions van començar el 3 de juny i avui s'ha arribat a una decisió després de 30 hores de discussions.

El veredicte de no culpabilitat ha estat unànime i l'ha absolt dels deu càrrecs dels que estava acusat, entre els quals, quatre per abús d'un menor. El menor tenia 13 anys en el moment dels fets, el 2003, i patia un càncer.

Si Jackson hagués estat condemnat per tots els càrrecs, podria haver complert una condemna de 18 anys. Tanmateix, Jackson que vestia de negre i camisa blanca, ha sortit lliure del Tribunal i, plorós, s'ha ficat directament en el seu cotxe.

segueix-nos «