Diumenge 26

Maig de 2019

Premien 106 establiments centenaris

06/05/2003 10:00h

La Generalitat de Catalunya ha distingit les empreses i les entitats comercials que han destacat per la seva competitivitat, innovació i qualitat en el servei al consumidor. També han premiat 106 comerços centenaris de tot Catalunya que han rebut el guardó del Govern com a reconeixement per tot un segle consagrat a l'activitat comercial. El conseller en cap, Artur Mas, i el conseller de Treball, Indústria, Comerç i Turisme Antoni Fernández Teixidó han lliurat els premis en el marc de la Festa del Comerç de Catalunya que s'ha celebrat al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Premis a la iniciativa comercial 2002

També s'han lliurat els premis a la iniciativa comercial de l'any passat. En la present edició, les petites i mitjanes empreses guardonades són Cacao Sampaka, especialitzada en xocolates, Gerplex Casa Viva, dedicada a la llar i Òptica Salas, fundada l'any 1860.

En la categoria de Petites i Mitjanes Empreses, el premiat és el Club Alimenta't bé mentre que els guardonats com entitats representatives d'un col·lectiu territorial de comerciants són el Sant Antoni Centre Comercial (Barcelona), el Centre d'Iniciatives i Turisme del Vendrell (el Baix Penedès) i Viladecans Eix Comercial (el Baix Llobregat).

Premis als establiments centenaris

Aquests guardons són un reconeixement de la Generalitat a la trajectòria d'aquests establiments per mantenir un servei sense interrupcions durant un segle, adaptant la seva gestió als canvis en els hàbits de compra.
  • Província de Barcelona: Alt Penedès: Pastisseria Pascual, a Gelida. Anoia: Forn de pa Xata i, Forn Sabaté, a Capellades; Perfumeria Cal Gaspar, Pastisseria Pla i, Roset, a Igualada; Bages: Cal Tuta, a Artés; Pastisseria Gramunt, a Avinyó; Fleca Jordi Casas, a Monistrol de Montserrat; Baix Llobregat: Forn pa pastisseria Cardona, a Corbera de Llobregat; Pastisseria Ferran, a Esparraguera; Parera, a Martorell; L’Estanc, a la Palma de Cervelló; Casa Puig Rodés, al Prat de Llobregat; Pastisseria Permanyer, a Cervelló; Cal Marc, a Sant Feliu de Llobregat; Ca l’Eloi-Ca la Magda, a Olesa de Montserrat. Barcelonès: Cistelleria Castell; Pastisseria Mayol; Mur animalons; Plats i Olles ‘’Opcions Mil’’; La Marina (Mercat de Sant Antoni); Graner Sala; Foix de Sarrià; Magatzems El Pilar; Fruites i Verdures Sicart (Mercat de la Concepció); Marroquineria Els Angels (Mercat Abaceria); Peixateria Ignasi i Conxita (Mercat del Clot); Carns Batllori (Mercat de la Barceloneta); Pastisseria Vives; Joguines Monforte; Ferreteria Porxas; Fleca Comtal; Camiseria Pons; Pastisseria Baylina; Okey; Farmàcia Casanellas Martí; Floristeria Fraguela-Pardell; Peixos Vila; Peixateria Tonet de Gràcia i; Barberia Colomer, a Barcelona; Berguedà: Carnisseria Alsina, a Berga; Casa Santmarcó, Mobles Solsona, Confeccions Masforroll i, Estanc exp. 3, a Gironella; Ca l’Agustí, a Cercs; Joieria Climent i Casa Altimiras, a Puig-Reig; a Gironella. Maresme: Forn Can Moré i Sabater, a Argentona; Pastisseria Alsina, a Sant Andreu de Llavaneres; Forn de pa Suñé, a Malgrat de Mar; Pastisseria Mayol, a Pineda de Mar; Carnisseria Vives Clos, a Calella; Espardenyeria Rifà i J. Ramon Vilà, a Arenys de Munt; Osona: Llibreria Anglada; Ferreteria Furriols i Ca la Teresona, a Vic; Can Teiona i, Pastisseria Alimentació Prat, a Roda de Ter; Can Coma, a Sant Quirze de Besora. Vallès Occidental: Forn Viñas, a Castellar del Vallès; Forn Cal Fèlix, a Castellbisbal; Paloma Centre Comercial, a Terrassa; Cansaladerias Aluju, a Rubí; Pastisseria Alegret, a Sant Cugat del Vallès; Vallès Oriental: Pa Mollet, a Mollet del Vallès; Tomas Colomer, Barbany i, Ferreteria Canal , a Granollers; Can Boter, a Parets del Vallès; Perruqueria Masculina Nero i Matalasseria Baladia, a Llinars del Vallès.

  • Província de Girona: Alt Empordà: Fajol i Calçats Roig, a Figueres; Sabateria Cama, Farmàcia Suñer, Joieria Gich, a Palafrugell; Casa Saleta, a Santa Cristina d’Aro; Casa Gareta, a Sant Feliu de Guíxols. Gironès: Duran, a Cassà de la Selva. Ripollès: Garriga Òptics, a Ripoll. La Selva: Pastisseria Ponsa, a Breda. La Cerdanya: Botiga Nova, a Bellver de Cerdanya.

  • Província de Lleida: La Noguera: Rellotgeria Joieria Jesus Auberni, Bonet, Busquets, Teresa Planes i, Calçats Enecón, a Balaguer. Pallars Jussà: Vins i Licors Portet i Rellotgeria joieria Parrau, a La Pobla de Segur. Segrià: Pastisseria Tor, a Lleida. Solsonès: Cal Jaumet del Forn, a Solsona. Urgell: Delfin Detall, a Tàrrega.

  • Província de Tarragona: Baix Camp: Merceria Sardà, El Barato i, Òptica Salas, a Reus. Baix Penedès: Carnisseria Borrell, a Llorenç del Penedès; Papereria Impremta Carné i Impremta Ramon, a El Vendrell. Conca de Barberà: Ca La Cotillaire, a Santa Coloma de Queralt. Tarragonès: Calçats Perpinyà i Òptica Buduesca, a Tarragona. Montsià: Llibreria Virma, a La Sènia. Terra Alta: Ferreteria Barrubes, a Gandesa.

segueix-nos «