Dimarts 18

Juny de 2019

Ramon Viñolas, nou alcalde de Sant Julià de Ramis

30/04/2002 21:02h

El convergent Ramon Viñolas és el nou alcalde de Sant Julià de Ramis des d’aquest migdia gràcies a una moció de censura que ha guanyat l’oposició. Viñolas substitueix l’independent Sebastià Corominas, el qual s’ha vist obligat a deixar l’alcaldia per segona vegada en tres anys. El nou alcalde de Sant Julià de Ramis, Ramon Viñolas, encapçala el nou equip de govern, el qual està format per membres de Convergència i Unió, el partit socialista i els independentistes d’UdM.

Viñolas ha pres possessió del seu nou càrrec, després que la moció de censura presentada per l’oposició ha prosperat. El resultat final de la votació, la qual s’ha fet en secret, ha estat de cinc vots a favor de la moció, i quatre en contra. Minuts després de ser nomenat alcalde, Viñolas ha destacat que tot i les dificultats que es trobarà el nou equip de govern ha de treballar pel futur de Sant Julià de Ramis i Medinyà.

Per la seva banda, l’exalcalde, ara a l’oposició, Sebastià Corominas, ha remarcat que el motiu principal d’aquesta moció de censura ha estat la gelosia personal de Viñolas envers ell.

Al seu torn, el nou alcalde ha respòs que aquest tipus d’afirmacions responen a l’actitud polèmica que sempre ha caracteritzat Corominas.

Viñolas ha presentat el nou cartipàs de l’ajuntament de Sant Julià, en el qual Narcís Casassa ocupa el càrrec de primer tinent d’alcalde, i Joan Teclas és el regidor delegat de Medinyà.

segueix-nos «