Dilluns 26

Agost de 2019

Vicente Huedo és l'autor del cartell de la exposició de flors d'enguany

02/04/2002 20:18h

L'artista i professor de l'Escola Municipal d'Art de Girona Vicente Huedo és l'autor del cartell de la quaranta-setena Exposició de flors, monuments, patis i jardins. L’ajuntament ha presentat aquest matí l’obra, que segons ha explicat el mateix autor és una imatge senzilla que vol arribar a tothom, d’acord amb el caràcter popular de la convocatòria, que se celebrarà el proper mes de maig. La 47ena. edició de l’Exposició de flors, monuments, patis i jardins ja té imatge. L’ajuntament ha presentat el cartell del Girona Temps de Flors d’enguany, que ha anat a càrrec de l'artista i professor de l'Escola Municipal d'Art de Girona Vicente Huedo.

L’alcaldessa de Girona Anna Pagans, acompanyada d’una àmplia representació de les entitats organitzadores de la convocatòria, els Amics de les Flors i Jardins i els Amics de la Girona Antiga, ha fet la presentació del cartell.

Pagans ha destacat la llarga trajectòria artística de Huedo, i el fet que és molt conegut a la ciutat. Segons l’alcaldessa, el cartell combina la imatge de perfil tradicional de Girona, amb una perspectiva de les cases de l’Onyar i el campanar de Sant Feliu, amb el toc de modernitat que li dóna una flor.

L’artista, per la seva banda, ha indicat que volia que la imatge fos prou popular i senzilla per arribar a tothom, ja que es tracta d’una iniciativa que mobilitza i aplega molta gent. En aquest sentit ha assenyalat que ha volgut fer un cartell amable i engrescador.

La 47ena edició de Girona Temps de Flors tindrà lloc entre els dies 11 i 19 de maig.

Tot i que els seus responsables encara estan treballant per ultimar-ne el programa, Pagans ja ha avançat que aquest any s’obrirà l’església de Sant Martí, ja que a Sant Domènec hi ha instal·lat el teatre municipal.

segueix-nos «