Dilluns 23

Setembre de 2019

Protestes per la llibertat provisional dels detinguts del cas de violació múltiple de Molins

Protestes al Baix Llobregat per la llibertat provisional dels detinguts en el cas de la violació múltiple de Molins de Rei

Mostres de rebuig massiu a la comarca del Baix Llobregat després que hagin quedat en llibertat provisional els sis detinguts per una presumpta violació múltiple d'una noia el passat mes de maig a Molins de Rei. El jutge instructor del cas els aplica mesures cautelars i continua buscant proves per contrastar totes les versions. Se'ls ha retirat el passaport i se'ls ha dictat una ordre d'allunyament de la víctima. També se'ls han requisat els telèfons mòbils, ja que poden contenir proves que permetin aportar llum a la investigació.

L'espàrrec de Gavà

La Xarxa

La Fira de l'Espàrrec de Gavà aplega la quinzena de productors del Baix Llobregat

La Fira de l'Espàrrec de Gavà aplega la quinzena de productors del Baix Llobregat

El Baix Llobregat és l’única comarca de Catalunya que produeix l’espàrrec blanc i rodó. Al municipi de Gavà, al sud de la comarca, aquesta tija és el seu producte gastronòmic més emblemàtic. Tant és així que cada any, des del 1932, el primer cap de setmana de maig fan una fira per promocionar-lo.

Salvador Esteve assegura que els ajuntaments acaben aquest mandat “millor de com el van començar”

La Xarxa

Entrevista Salvador Esteve

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, assegura que els ajuntaments acaben aquest mandat millor de com el van començar gràcies a l'ajut d'aquest ens. Admet que les diputacions han substituït la Generalitat en qüestions de finançament i afirma que la de Barcelona és “un oasi de pau política”. És una entrevista a La Xarxa de Comunicació Local.

Escolta el darrer butlletí «

Segueix-nos «

els continguts de la teva TV local «