Dilluns 16

Juliol de 2018

Una escola de Reus i un institut de La Selva del Camp, entre els assenyalats pel suposat “adoctrinament”

Crònica de Canal Reus TV sobre les acusacions d'"adoctrinament" a dos centres educatius del Baix Camp

Canal Reus TV

L'escola reusenca La Vitxeta i l'institut Joan Puig i Ferrater de la Selva del Camp se sumen als centres educatius que han rebut queixes de famílies per un suposat "adoctrinament" en relació al procés. Així ho ha traslladat el ministeri d'Educació del govern espanyol a la Generalitat.

Generalitat i ajuntaments pacten millorar la xarxa ferroviària al Camp de Tarragona

Crònica de l'acord ferroviari entre alcaldes del Camp de Tarragona i la Generalitat

“Acord històric”. Així és com qualifiquen els cinc alcaldes que han signat amb la Generalitat els canvis en el mapa ferroviari al Camp de Tarragona. Salou, Cambrils i Vila-seca s'han afegit així al pla de Tarragona i Reus per millorar les connexions per tren en aquesta regió. L'acord territorial dels cinc municipis tarragonins passa per propostes com la millora de les connexions amb Barcelona. Amb la incorporació de nous serveis un cop es posi en marxa la variant entre Vandellòs i Vila-seca -el temps de viatge es reduirà a menys d'una hora.

La dependència de l'Hospital de Móra d'Ebre del consorci de Reus s'allarga per la manca de govern

La situació de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre, estancada pel 155

Un dels efectes de la manca de govern amb l'aplicació de l'article 155 a Catalunya és la pròrroga de la situació empresarial i financera de l'Hospital comarcal de Móra d'Ebre. A partir d'avui havia de canviar de mans la gestió del centre, que hauria de passar a ser pública al 100%. El canvi hauria de servir per acostar més el centre hospitalari més al territori on està ubicat, tenint en compte que encara depèn d'un consorci vinculat a l'Ajuntament de Reus. La falta d'un executiu a la Generalitat manté aquest canvi en suspens.

Escolta el darrer butlletí «

Segueix-nos «

els continguts de la teva TV local «