Diumenge 25

Febrer de 2018

L'espectacle 'InTarsi' de la Fira del Circ Trapezi de Reus, dissabte a les televisions locals

La Xarxa

Les televisions locals retransmetran aquest dissabte, 14 de maig, a les 22h, des del teatre Bartrina de Reus, 'InTarsi', una emissió especial produïda per La Xarxa amb la col·laboració de Canal Reus TV, en una edició especial que commemora els 20 anys de la Fira del Circ de Catalunya, el Trapezi.

L’espectacle ‘InTarsi’ és obra de la Companyia de Circ eia, una de les formacions programades per a aquesta edició especial del Trapezi i que ja l'any passat va fer un procés de creació durant la fira i que va desembocar en aquest 'InTarsi' que es podrà veure a una vintena de televisions locals dissabte, a partir de les 22h. La retransmissió també commemorarà els 20 anys de la Fira del Circ de Catalunya, el Trapezi.

Les ràdios i les teles locals viuran intensament Sant Jordi

La Xarxa

Els mitjans locals han preparat una programació especial per Sant Jordi

Els mitjans locals han preparat una programació especial per Sant Jordi

Sant Jordi serà present als mitjans de comunicació locals amb un munt d'activitats, la majoria realitzades en directe des dels carrers i places de les viles, pobles i ciutats del país. Taules rodones, entrevistes a escriptors i floristes, inauguracions, conta-contes... seran alguns dels actes previstos.

Canal Camp estrena un documental sobre els bombardeigs feixistes a la Selva del Camp

La Xarxa

Entrevista a un dels testimonis del documental

Entrevista a un dels testimonis del documental

El Castell del Paborde de la Selva del Camp acull aquest divendres al vespre l'estrena de 'Por al cel', un documental que recull les vivències i els testimonis dels habitants de la Selva del Camp durant els bombardeigs feixistes al Camp de Tarragona (1936-1939). El projecte ha estat dirigit per la periodista reusenca Marta Trill i l'historiador selvatà Àxel Baiget.

Escolta el darrer butlletí «

Segueix-nos «

els continguts de la teva TV local «