El mètode Puntí «

'Mètode Puntí': Dani Flaco

'Mètode Puntí': Dani Flaco

El músic Dani Flaco acaba de publicar el sisè treball 'Versos y madera'. Un treball on el músic de l'Hospitalet s'acosta més al folk de manera més acústica. Avui a ‘Catsons’ el sotmetem al ‘Mètode Puntí’.

'Mètode Puntí': Dolo Beltrán

Mètode Puntí: Dolo Beltran

L'actriu i vocalista del grup Pastora, Dolo Beltrán, l'hem vist als escenaris i ara fa poc que ha publicat el seu primer llibre 'Pequeños desastres i otras alegrías'. Una col·lecció on les vinyetes les ha dibuixat ella mateixa i on ens acosta el seu particular humor. Avui la sotmetem al ‘Mètode Puntí’.

'Mètode Puntí': Elena Gadel

Mètode Puntí: Helena Gadel

Elena Gadel després de desitjar-nos sort amb tocar fustar, ara ens presenta el segon disc 'Delicada'. Nou treball on ha compost totes les cançons i on ens parla de les seves vivències personals. Avui la sotmetem al 'Mètode Puntí'.

'Mètode Puntí': Amadeu Casas

Mètode Puntí: Amadeu Casas

Amb una dilatada trajectòria dins del terreny del Blues, Amadeu Casas ha participat en els projectes més ambiciosos del blues a casa nostra com a membre fundador de grups de provat prestigi com: Blues Reunion, Blues Messengers, Slide Company o Tandoori LeNoir. Al marge de les col·laboracions discogràfiques i diferents projectes en els quals ha participat, Amadeu Casas compta amb sis treballs discogràfics amb temes propis tant instrumentals com en català. Avui el sotmetem al 'Mètode Puntí'.

'Mètode Puntí': Glaucs

Mètode Puntí: Glaucs

'Mètode Puntí': Sanjosex

Mètode Puntí: Sanjosex

'Mètode Puntí': Cesk Freixas

Mètode Puntí: Cesk Freixas

'Mètode Puntí': Brams

'Mètode Puntí': Brams

'Mètode Puntí': Amics de les Arts

Mètode Puntí: Amics de les arts

Mètode Puntí: Gerard Quintana

Mètode Puntí: Gerard Quintana

'Mètode Puntí': Sílvia Comes

Mètode Puntí: Sílvia Comes

'Mètode Puntí': Caïm Riba

Caïm Riba

'Mètode Puntí': Albert Fibla

El músic Badaloní Albert Fibla, fascinat per l’univers de Paolo Conte, acaba de publicar un recull de les millors cançons del músic italià ‘Mocambo i altres contes’. Avui a 'Catsons' el sotmetem al 'Mètode Puntí'.

'Mètode Puntí': Xarim Aresté

El músic de Flix, a la Ribera d'Ebre, Xarim Aresté l’hem vist al capdavant de Very Pomelo, també membre de Sanjosex i associat entre altres bandes a Maika Makovski, Paul Fuster i el retorn de Sopa de Cabra. Ara amb Gerard Quintana han publicat el primer disc conjunt: 'Tothom ho sap'. I avui el sotmetem per primera vegada al 'Mètode Puntí'.

'Mètode Puntí': Santi Arisa

El músic Santi Arisa acaba d’editar el disc ‘Ara’. Un recull de cançons tradicionals i populars que es canten als Països Catalans amb l’objectiu de recuperar-les. Avui aprofitem per sotmetre’l al 'Mètode Puntí'.

'Mètode Puntí': Bikimel

Vallès Visió

Bikimel a ‘Farrera Can-sons denominació d'origen’ deixa el rock per acostar-nos la seva part més espiritual. Avui la sotmetem al 'Mètode Puntí'.

'El mètode Puntí': Joan Masdéu

El músic Joan Masdéu acaba de publicar ‘Dissabte’ el segon disc en solitari. El proper 8 de març el presenta a la sala Luz de Gas de Barcelona dins el festival Barnasants. Nosaltres el sotmetem a ‘El mètode Puntí’.

Mètode Puntí: Pascal Comelade

Avui sotmetem el músic Pascal Comelade al ‘Mètode Puntí’.

Max Sunyer

Avui sotmetem el músic Max Sunyer al 'Mètode Puntí'.

Mètode Puntí: Jaume Sisa

Avui sotmetem el músic Jaume Sisa al mètode Puntí. 

Mètode Puntí: Mazoni

Avui sotmetem el músic Jaume Pla al 'mètode Puntí'.

Mètode Puntí: Toti Soler

Avui sotmetem el músic i compositor Toti Soler al mètode Puntí.

Mètode Puntí: Maria Coma

Avui sotmetem a la Maria Coma al mètode Puntí.

Mètode Puntí: Pau Riba

El músic Pau Riba acaba d’editar amb Pascal Comelade el disc mosques de Colors. Avui sotmetem en pau Riba al mètode Puntí.

Mètode Puntí: Adrià Puntí

El músic Adrià Puntí respont el qüestionari del mètode Puntí.