Dilluns 23

Setembre de 2019

Els guanyadors més animats

07/05/2001 12:19h

La producció We would like to live in space de Shane Lester ha estat proclamada com la millor pel·lícula de les presentades en el certamen que durant tres dies ha dut a Barcelona el més destacat en animació en format Flash i Director. El jurat, format per Joshua Davis, Josh Ulm, Bradley Grosh, Peter Nrg, Jose Maria Piera, James Widegren, Montxo Algora i Geert Jan, també ha fet públics els sis guanyadors de les categories a concurs.

En la categoria Documental, el millor ha estat Mad About You, de Tabekko, una curiosa recreació de la crisi causada per la malatia de les vaques boges. En Animació, el lladre de pisos de The heist, de Dave Jones, s'ha endut el guardó.

En Art, l'inquietant Proyecto Soma de Nicolas Casavecchia s'ha alçat amb la victòria. En la categoria de videoclips, Vierkant, de Pieter Snoeck ha estat la producció premiada.

L'únic premi per a artistes locals ha estat per a Raquel Jiménez i Luis Manchado, que amb el seu Señor Sombra han captivat tant el jurat com el públic assistent a l'OFFF 2001.

segueix-nos «