Diumenge 26

Maig de 2019

La cançó andorrana d’Eurovisió ja puja a les llistes d’èxit

27/04/2006 10:36h

La cançó que representarà Andorra al proper festival d’Eurovisió comença amb bon peu la seva trajectòria comercial. Sense tu ja ha accedit a les llistes d’èxit espanyoles, entrant al número quatre en la categoria de senzills i maxis. El tema, interpretat per la cantant Jenny, també apareix al recopilatori Deixa’t estimar en català 2, llançat per Música Global en motiu de Sant Jordi. La cantant d’origen asturià Jenny va ser l’escollida per representar RTV d’Andorra en la imminent edició del festival d’Eurovisió, que es disputarà entre el 18 i el 20 de maig a Atenes. Com ja van fer anteriorment Marta Roure i Marian van de Wal, Jenny interpretarà la seva cançó en llengua catalana. La cançó Sense tu ja fa unes setmanes que sona i recentment s’ha llançat a les botigues en una edició de format single. A més de la versió original, el disc acull també una remescla signada per Nacho Chapado.

Precisament, tant la versió original com la remesclada apareixen en alguns dels recopilatoris que Música Global ha publicat recentment. La versió que es cantarà a Eurovisió integra el segon volum del recopilatori Deixa’t estimar en català, on també hi apareixen cançons de Joan Manuel Serrat, Sau, Lax’n’Busto, Gossos o Cris Juanico, entre altres artistes.

La remescla, per la seva banda, també es pot trobar al disc Remixes Global 06, en què el DJ Nacho Chapado ha elaborat versions de ball d’alguns dels èxits del segell gironí. A més de Jenny, entre els artistes remesclats hi trobem Gossos, Gerard Quintana, Marc Parrot o Dept.

segueix-nos «