Diumenge 24

Març de 2019

La reina de la bellesa de Leenane s’endú el premi al millor espectacle de teatre

09/05/2000 14:23h

L’obra de Mario Gas La reina de la bellesa de Leenane s’ha endut tres guardons a la III edició dels Premis Max de les Arts Escèniques, convocats per la Societat General d’Autors (SGAE) i la Fundació Autor. El lector por horas també ha rebut tres distincions, entre elles la de millor autor teatral per a José Sanchís Sinisterra. El contrapunt de la gala va ser el premi d’Honor dels Max de Teatre, que es va concedir a un ovacionat Adolfo Marsillach. El món de l’espectacle de Catalunya està d’enhorabona pels diversos premis rebuts. Lluís Pascual ha estat reconegut amb el Max al Millor Director per Tot esperant Godot. Mentre, Cesc Gelabert ha estat premiat per partida doble amb les distincions de millor espectacle de dansa i millor coreografia per Zumzum-ka.

D’altra banda, els guardons de millors actors han anat per Juan Diego i Vicky Peña, i els de millors actors secundaris per Marc Martínez i Julieta Serrano. Una altra producció catalana, Chicago, ha rebut els premis al millor espectacle musical i al millor director musical. Així mateix, Tortell Poltrona ha estat guardonat per la seva feina a l'ONG Pallassos sense Fronteres.

La gala de la III edició dels Premis Max s’ha celebrat al teatre de la Maestranza de Sevilla i ha estat presentada per Pepón Nieto i Manel Fuentes.

segueix-nos «