Dimarts 17

Setembre de 2019

LA XARXA

Marcel Gros estrena ‘Planeta M.Art’ a la Mostra d’Igualada i a les televisions locals

L’espectacle es podrà veure aquest dissabte a les 22h i, a continuació, farem tertúlia sobre els 30 anys de la fira anoienca

02/04/2019 17:24h

La Xarxa

Les televisions locals emetran aquest dissabte el nou espectacle que Marcel Gros estrenarà a la Mostra d’Igualada. Amb el títol de ‘Planeta M.Art’, el pallasso i showman ha creat un món interior que es fa realitat gràcies a música que es pot mirar, colors que s’escolten i paraules inventades. En definitiva, es tracta de crear coses úniques perquè, com deia Marcel Duchamp, "artista és tothom qui sàpiga mirar".

Les representacions de Marcel Gros combinen la poesia quotidiana i l’humor i fan seva la premissa d'‘amb el mínim donar el màxim’. Va començar a fer teatre al carrer el 1981 i 10 anys després va emprendre la seva carrera en solitari.

Els 30 anys de la Mostra d’Igualada

L’obra es podrà veure aquest dissabte a les 22h per les televisions locals i, a continuació, farem tertúlia sobre el 30è aniversari de la Mostra d’Igualada amb Marcel Gros, un dels artistes més veterans que hi participen; Pep Farrés, director artístic de la fira i que afronta l’última edició al càrrec, i Montse Pelfort, voluntària al festival i component de la Companyia del Teatre Nu. La tertúlia estarà moderada pel periodista Sergi Lladó (Canal Taronja Central) i la podreu seguir a partir de les 23h. L'emissió també es podrà veure en 'streaming' a www.laxarxa.cat.

segueix-nos «