Diumenge 24

Març de 2019

Una estrella del rock anomenada Biel Binimelis

23/10/2002 12:01h

Conegut arran de les seves aparicions televisives i radiofòniques, l’actor Xavier Bertran torna al seu espai natural, l’escenari. Des d’aquest dimecres, el Club Capitol acull un dels seus personatges més emblemàtics, el menorquí Biel Binimelis. Acompanyat de l’actriu Eva Barceló (Beleta Velasco, a l’obra), parodia el món de les estrelles del rock en el musical Flip. Xavier Bertran és una cara coneguda de l’audiència televisiva catalana. Ha participat en programes com Set de nit (el meteoròleg Vicenç Cartanyà), Efectes secundaris o Les 1.000 i una, on exercia de Germà Jové. També ha estat guionista d’espectacles com 5 hombres.com o Follim follam, a més de col·laborar en programes de ràdio com Versió Original, sovint al costat d’Eva Barceló.

L’espectacle és una mirada irònica cap al món de les estrelles de la música, tot i que no té ànim de sàtira. Es basa en un recital de cançons en què, inevitablement, pot passar qualsevol altra cosa. Cadascuna de les peces està introduïda pel diàleg dels dos personatges, que estan acompanyats a l’escenari per quatre músics que toquen en viu.

Les cançons estan escrites pel mateix Xavier Bertran i versen sobre els tòpics del rock’n’roll: el sexe, l’alcohol i les drogues. A més, hi ha tres versions totalment lliures de cançons dels Beatles, els Doors i Suzanne Vega. La direcció musical és de Dani Espasa. Flip, dirigit per Jordi Vilà, ocuparà el Capitol fins el 24 de novembre.

segueix-nos «