Moltes gràcies i fins aviat!

Efectes positius s'acomiada

Efectes positius s'acomiada

Efectes positius fa parada indefinida... Però des del web del programa podeu recuperar tots els continguts! 43 programes amb moltes propostes per viure una mica millor i afrontar present i futur en positiu. Sempre que ho necessiteu, aquí trobareu els consells de Jordi Checa per mantenir-vos en forma, les recomanacions de Pilar Senpau per menjar de manera intel·ligent, i la psicòloga Jenny Moix us ajudarà a gestionar les vostres emocions. L' aventura s'acaba però ha estat un plaer compartir l'Efectes positius amb vosaltres... Moltes gràcies per acompanyar-nos al llarg d'aquests mesos!

El reportatge «

Somnis fets realitat

Gavà TV

Visitem Get Your Dreams Fundació

‘Get Your Dreams’ és una fundació sense ànim de lucre que té per objectiu fer realitat els somnis d’aquelles persones més necessitades en l’àmbit afectiu i donar-los motius per viure amb alegria i adoptar una actitut positiva davant la vida. Andrés Rosás n’és el fundador i president i l’Álex, el protagonista de l’últim somni acomplert.

AFECTES POSITIUS «

Les ulleres de la felicitat

La Xarxa

Jenny Moix i Rafael Santandreu

No volem marxar de vacances sense recordar-vos com és d’important mirar-nos la vida en positiu. Per això avui ens posem les ulleres de la felicitat amb Jenny Moix i Rafael Santandreu. Amb els seus consells i amb el testimoni de la resta de protagonistes ens mirem els problemes amb més bona cara.  

RETRAT «

Javier Iriondo, escriptor

Vallès Visió

Javier Iriondo, emprenedor i escriptor

La resposta dels lectors al seu primer llibre, 'Donde tus sueños te lleven', ha impulsat Javier Iriondo a publicar ara 'Un lugar llamado destino'. Iriondo sap què és tocar fons. I ha après a sortir-se'n. Ho explica a les seves novel·les, que bateja com a "inspiracionals", on el protagonista, David, inicia la seva història amb un viatge a l'Himàlaia. La de Javier Iriondo va començar quan se'n va anar als Estats Units.

PRINCIPI ACTIU «

Fem salut caminant

El 9 TV

Els consells de Jordi Checa

Aquesta setmana Jordi Checa ens recorda que qualsevol moment és bo per fer salut caminant.

Menjar per pensar «

Diferents tipus de panxa

La Xarxa

Els consells de Pilar Senpau

Cada panxa és un món... Aquesta última setmana de programa Pilar Senpau ens parla dels diferents tipus de panxa i de les diferents causes que la provoquen.

Receptes digitals «

Viatges i vacances 2.0

Penedès TV

Recomanacions digitals de la setmana

Seguim viatjant per la xarxa amb algunes propostes més per a les vostres vacances: Wikiloc, Prometteo i Turisme per a tothom.

EN PROGRAMES ANTERIORS... «

Col·labora: «

 

A la teva ràdio local «

 

Què és 'Efectes positius'? «

Mira els programes sencers «