Tv Girona

Joana Frigolé

La motivació a la feina

29/04/2014 13:38h

Gairebé vuit de cada deu espanyols es declara satisfet amb la seva professió. Tenir una vida laboral satisfactòria és un element fonamental per al nostre benestar personal. Per això, en el tema del dia, parlem de la importància de mantenir-se motivat a la feina i veurem com les empreses fan servir recursos de tot tipus per engrescar els seus empleats.

 

Sabies que...?

Gairebé vuit de cada deu espanyols es declaren feliços amb la seva professió.

Així ho demostren les dades de la quarta enquesta Adecco sobre la felicitat a la feina, que també posa de manifest que el factor més ben valorat és gaudir d’un bon ambient laboral, seguit de l’estabilitat laboral, la realització personal, el sou o gaudir d’un bon horari.

A la secció del 'Retrat' presentem Joana Frigolé, consultora i 'coach' professional. La Joana es dedica des de fa anys a ajudar les empreses i les persones a trobar el seu talent per afrontar els seus reptes professionals i personals. Assistim a una sessió adreçada a dones emprenedores on la Joana ens demostra que el 'coaching' és una bona eina per destacar les fortaleses de cadascú i assumir els nous reptes que ens planteja la feina i la vida.

Passem bona part de la nostra vida a la feina, per tant, és importantíssim sentir-se motivat per anar a treballar cada dia. Amb Jenny Moix parlem sobre els estereotips erronis que ens fan valorar unes feines per damunt d'altres i com, amb petits canvis, podem aprendre a estimar la nostra feina.

Com ho podem fer? Un exemple és el de l'empresa Lipdub Pro, especialitzada en ‘team building’, és a dir, activitats dirigides a empreses que volen motivar els seus treballadors. Des de fa un temps, es dediquen a fer ballar els empleats de diferents empreses per crear lligams i lluitar per una meta conjunta. Veurem com ho fan i quins són els motius que condueixen una empresa determinada a decidir fer un 'lipdub' entre els seus treballadors.

Què és 'Efectes positius'? «

Mira els programes sencers «