La Xarxa

Les ulleres de la felicitat

01/07/2014 11:47h

No volem marxar de vacances sense recordar-vos com és d’important mirar-nos la vida en positiu. Per això avui ens posem les ulleres de la felicitat amb Jenny Moix Rafael Santandreu. Amb els seus consells i amb el testimoni de la resta de protagonistes ens mirem els problemes amb més bona cara.

 

Podem aprendre a ser feliços?

Superar els entrebancs i fer realitat els somnis que ens proposem moltes vegades depèn també de nosaltres mateixos. Avui Jenny Moix rep un convidat molt especial: el psicòleg Rafael Santandreu, que acaba de publicar el llibre ‘Les ulleres de la felicitat’.

Rafael Santandreu és l'autor més venut a Espanya de no ficció i actualment combina la psicoteràpia amb pacients, la participació en diferents mitjans de comunicació la formació de metges i psicòlegs. El seu enfocament terapèutic és hereu de la Terapia Racional Emotiva Conductual el mètode que segons ell és el més efectiu de tots.

Amb la nostra col·laboradora habitual, la psicòloga Jenny Moix, comparteixen conversa a La Clinique Fine Store i ens proposen descobrir la nostra fortalesa emocional per viure millor i més feliços. 

Fem els somnis realitat
 
A més a més, en aquest capítol visitem Get Your Dreams, una fundació sense ànim de lucre que té per objectiu fer realitat els somnis d’aquelles persones més necessitades a nivell afectiu i donar-los motius per viure amb alegria i adoptar una actitut positiva davant la vida. Coneixem Andrés Rosás, el seu fundador i president, i l’Álex, el protagonista de l’últim somni complert per la fundació.
 
 “Cuando no consigues lo que quieres, encuentras tu destino". Javier Iriondo
 
I tanquem el programa amb el Retrat de Javier Iriondo, emprenedor, escriptor, divulgador i formadorque acaba de publicar el llibre 'Un lugar llamado destino'. El testimoni d' Iriondo és un altre exemple en positiu de com és possible canviar i superar els obstacles de la vida quan s'ha tocat fons.

 

Què és 'Efectes positius'? «

Mira els programes sencers «