L'ENTREVISTA

Iñaki Lemiechevsky:"El temps no existeix és només una distorsió espaial progressiva"

Iñaki Lemiechevsky al museu Cosmocaixa

Canal Terrassa

Iñaki és un nen de 12 anys amb la síndrome d'Asperger i superdotat protagonista del documental 'Through me' de la directora Andrea Lamount presentat al Cosmocaixa. Iñaki ens parla del seu interès per la ciència, les matemàtiques, l'espai i el temps, la metafísica. 

PAPER REPORTS «

La síndrome de Noé

La Xarxa

Paula Calvo IMIM-UAB

La investigadora Paula Calvao de l'IMIM ens explica què és la Síndrome de Noé o quan la passió pels animals acaba sent una malaltia.

DINOSAURES A CATALUNYA «

Espècies d'ous de dinosaure

Canal Terrassa

Albert Garcia, paleontòleg de l'ICP Miquel Crusafont

Us presentem Prismatoolithus trempii i Spheroolithus europaeus: dues noves espècies d'ous associades a dinosaures carnívors i a "becs d'ànec". La troballa certifica la presència d'una gran varietat de dinosaures al Prepirineu català.

EL PROBLEMA DE GETTIER «

Les Algèbries

Cugat.Cat

Dr. Pepe Garcia a l'IIIA-CSIC

El Dr. Garcia, matemàtic i investigador a l'IIIA-CSIC sempre en la recerca del veritable coneixement ens en presenta un de nou 'Les Algèbries'

FENT PETAR LA XERRADA «

Ciència i Art

Vallès Visió

Marc Boada al Montseny

Marc Boada ha fet de tot aquesta temporada: Ciència al camp, mostrari dels objectes i materials més rellevants de la ciència, filosofia científica... i tenia pendent parlar-nos de l’art.   

EL REPORTATGE «

Ciència i tallers

rtv10 i Banyoles TV

Néstor Godino, enginyer industrial

La ciència ha entès des de fa un anys que cal divulgar-la al públic general i també als nens i nenes del nostre país. Per això cada cop més les escoles han introduït l’ensenyament de les ciències i en especial de la tecnociència a través de tallers.

No et pots perdre «

Què és 'El problema de Gettier'? «

segueix-nos a twitter «

Descobreix «