COMUNITAT CRAZY «

«

Albert Albesa el nostre Crazy a l'IRBB

Albert Albesa a l'IRBB

Albert Albesa és un dels 24 estudiants de Batxillerat que participen al 'Crazy about Biomedicine' de l'IRB i La Fundació La Pedrera.

Martí Recort: Un plaer... ser un crazy

Martí Recort, estudiant del Crazy about Biomedicine

Una setmana més confirmem que els joves participants del programa Crazy about biomedicine de l'IRB i La Fundació La Pedrera estan encantats en participar-hi. Per això aquest dissabte dia 9 de novembre El problema de Gettier els acompanyarà a classe per saber què fan. I us ho mostrarem ben aviat!

«

Pepe Amich: "M'agradaria tenir el meu propi laboratori"

Pepe Amich un nou crazy

Pepe Amich és un membre del Crazy about biomedicine, que ens explica les seves motivacions i els seus projecte. Té clar que sortirà de Catalunya però que no pensa deixar el seu capital a l'estranger.

Maria Martínez: "al Crazy em sento una investigadora més"

Maria Martínez

Maria Martínez participa en el programa 'Crazy about Biomedicine' del IRBB i explica que l'experiència l'ha fet sentir, en alguns moments, com una investigadora més.

Maria Carretero enamorada del Crazy

Maria Carretero futura investigadora

Aquesta barcelonina membre del programa Bojos per la biomedicina està encantada de participar-hi. Té clar que vol dedicar part de la seva vida a la recerca.

Sheila Casas Vázquez, una nova cara del Crazy

Sheila Casas Vázquez

Estem fascinats amb aquest grup de joves d'entre 16 i 17 anys que estan bojos per la biomedicina. Escolta els arguments d'aquestaDigidEl  membre del programa IRBB i fundació La Pedrera. 

Marc Botifoll: afronto el futur amb optimisme

Marc Botifoll al Parc Científic de Barcelona

Aquest boig de la biomedicina té 16 anys i té clar que vol fer nanotecnologia. Què és la nanotecnologia? Aquí et pots fer una idea.

 

Pablo Martínez: "Vull fer medicina i anar als Estats Units"

Pablo Martínez

Pablo Martínez és un altre membre del programa Crazy about biomedicine de l'IRB amb el suport de la fundació Catalunya La Pedrera. Té clar que vol fer medicina i que vol passar una temporada allunyat del país. Destinació: Massachussets.

Segueix-nos «