FENT PETAR LA XERRADA «

«

La història de la ciència

Vallès Visió

Marc Boada al Montseny

Marc Boada ens mostra els elements que ens han permès avançar en la història que com el del microscopi, han suposat un punt d’inflexió. Tot per recordar-nos que la ciència ha contribuït a posar-nos d’acord en moltes coses.

Ciència i religió?

Vallès Visió

Marc Boada al Montseny

Marc Boada, divulgador científic de l'Associació Pèndulum explica la relació entre ciència i religió. 

«

El maleït pèndol de Foucault

Vallès Visió

Marc Boada, divulgador científic i autor de Max Picard

Marc Boada publica el llibre d'aventures científiques d'un noi que es diu Max Picard que es posa nerviós quan no entén alguna cosa i no para fins que algú l'hi explica. El llibre publicat per LaGalera també permet que el lector experimenti con en Max i construeixi el seu propi pèndol. 

La riquesa dels sòls

Vallès Visió

Marc Boada sobre el terreny

El científic, Marc Boada, ens mostra sobre el terreny el tipus de sòls que hi ha i quins són els organismes que hi habiten. 

El galliner mòbil, un munt d'avantatges

Vallès Visió

Marc Boada al Montseny

Marc Boada, divulgador científic de l'Associació Pèndulum, continua cantant les excel·lències de la vida natural a la natura. Aquesta setmana ens mostra el seu galliner mòbil. 

El compostatge

Vallès Visió

Marc Boada fent compostatge al Montseny

La primavera ha despertat el camp i Marc Boada s'hi ha posat de ple. Aquesta setmana ens ensenya com fer compost per alimentar la nostra terra.

És primavera... Temps per plantar l'hort!

Vallès Visió

Marc Boada al Montseny

Marc Boada, divulgador científic, ens explica com plantar l'hort i el valor de cultivar, encara que sigui en un petit tros de terra els nostres aliments. 

Filem teixits

Vallès Visió

Marc Boada al Montseny

Marc Boada ha preparat una petita parada de mercat en un indret del Montseny per parlar-nos dels teixits. Com hem arribat a filar teixits naturals però també com hem aconseguit teixir materials com l’acer inoxidable.

Segueix-nos «