Dijous 24

Agost de 2017

"Si el canvi en el govern serveix per enfortir el referèndum és positiu"

Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya

La Xarxa

Jornada de remodelació en el govern de Catalunya. El president Puigdemont ha anunciat aquest matí que Neus Munté, Jordi Jané i Meritxell Ruiz abandonen l'executiu. Hi entren Jordi Turull, Joaquim Forn i Clara Ponsatí. També surt el secretari del govern, Joan Vidal, que serà substituït per Víctor Cullell. La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha valorat aquests canvis a l'espai 'L'entrevista' de La Xarxa. Forcadell ha dit que "si els canvis han de servir per enfortir el referèndum i donar seguretat al president Puigdemont són positius". 

 

 

"Confio plenament en tots els membres del govern"

La Xarxa

Entrevista Albert Batalla, alcalde de la Seu d'Urgell

Entrevista Albert Batalla, alcalde de la Seu d'Urgell

"Tots els consellers són conscients de les dificultats en el camí cap el referèndum. Confio plenament en el govern per fer possible l'1-O". Paraules d'Albert Batalla, diputat de Junts pel Sí i alcalde de la Seu d'Urgell pel PDeCAT. Batalla ha afegit que el govern prendrà les decisions importants de manera col·legiada, és a dir, "la responsabilitat serà compartida tot i que hi ha qüestions logístiques que, com ja va explicar el president Puigdemont, seran encarregades als consellers Junqueras i Romeva". 

"'Tornar a ser u' és el nostre disc més punyent, però a la vegada el més dolç"

La Xarxa

Ernest Crusats, cantant de La iaia

'Tornar a ser u' és el tercer disc de la banda osonenca La iaia. Un disc que han autoeditat deixant enrere les cadenes de la indústria musical i obrint una nova etapa per al trio, tres anys després del treball anterior. El vocalista i guitarra de la banda, Ernest Crusats ha passat per 'L'entrevista' de La Xarxa.

Darrer butlletí «

Segueix-nos «

Els continguts de la teva TV local «