Dissabte 21

Octubre de 2017

"No hi haurà eleccions ordinàries"

Roger Torrent, Diputat de Junts pel Sí

La Xarxa

Complir el mandat de l'1-O en el termini de temps més curt possible, rebutjant una convocatòria d'eleccions ordinàries. És l'objectiu fixat per Junts pel Sí i que ha expressat a 'L'entrevista', el diputat d'ERC, Roger Torrent. "No hi haurà eleccions ordinàries. Segur, les descartem de totes totes. Seria una traïció al mandat democràtic que ens van donar els ciutadans que el que volen és que s'apliqui la independència i es proclami la república", ha sentenciat Torrent. 

 

"Tenim una Europa molt covarda que actua amb un excés de legalisme"

La Xarxa

Entrevista Josep González, president de PIMEC

Entrevista Josep González, president de PIMEC

Una Catalunya independent és viable econòmicament, però per aconseguir un estat propi caldrà fer una travessia pel desert, de termini incert. És el que pensa el president de PIMEC, Josep González, que ha afegit que "ningú ha explicat com de llarg és el desert ni si aniríem amb aigua o sense. Però Catalunya té factors econòmics perquè superat aquest desert les coses anessin bé. Podria ser un país estable. No sé quant duraria aquest desert però estic convençut que existeix". 

"És tan greu fer una DUI com aplicar l'article 155"

La Xarxa

Pilar Díaz, membre de l'executiva del PSC

Ni DUI, ni 155. Els socialistes catalans fan una crida a tornar a començar de zero, la vigília que Carles Puigdemont ha de respondre el requeriment de Mariano Rajoy. L'alcaldessa d'Esplugues i membre de la comissió executiva del PSC, Pilar Díaz, ha dit a 'L'entrevista' que "és tan greu fer una DUI com aplicar el 155. Si som capaços de rebaixar la tensió actual i que puguin seure, ni DUI ni 155. Nosaltres no volem que s'apliqui el 155, de cap de les maneres, però només ens fixem o posem la lupa en això. Sí, 155 és molt greu però també ho és una declaració d'independència".

Darrer butlletí «

Segueix-nos «

Els continguts de la teva TV local «