Dissabte 29

Abril de 2017

"Avui a Mollerussa no hi ha cap símbol franquista"

Marc Solsona, alcalde de Mollerussa (PDeCAT)

La Xarxa

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha confirmat el que va aprovar el consistori: a la ciutat ja no hi ha cap element de simbologia franquista. S'han retirat les quinze plaques del Ministerio de la Vivienda que encara hi havia. "Es va aprovar una moció a instàncies d'ERC, a la qual es va adherir tot l'Ajuntament i vam enviar la comunicació als propietaris dels edificis. Onze les vam treure d'ofici. Avui a Mollerussa no n'hi ha cap, de plaça instal·lada, i hem fet compliment d'una moció que va sortir del ple de l'Ajuntament". 

"Som honestos amb nosaltres mateixos. Fem el que ens omple"

La Xarxa

Dani Alegret, piano i veu d'Els Amics de les Arts

Dotze anys de carrera musical i quatre discos d'estudi, l'últim 'Un estrany poder'. El secret de l'èxit del quartet català és l'honestedat, segons un dels seus components, Dani Alegret. 

"S'esgoten els programes d'acollida de refugiats. Els ajuntaments patiran"

La Xarxa

Oriol Illa, president de la Taula del Tercer Sector Social

La Taula del Tercer Sector Social alerta que s'estan esgotant els programes europeus i estatals d'acollida de refugiats -d'un any de llargada- i ara aquestes persones quedaran desamparades. I qui haurà d'assumir-ne l'atenció? Com en altres ocasions els ajuntaments, que són l'administració més propera. El president de la Taula, Oriol Illa, ha criticat des de 'L'entrevista' que "es pensi que es pot fer acollida a refugiats amb un programa d'un any. Has de pensar més a llarg termini, en un any no es resoldrà la situació. Has de programar polítiques a llarg ternini perquè s'esgoten els programes i no hi ha previsió de donar continuïtat. I qui patirà aquest problema? Els ajuntaments. Ara començarem a veure les conseqüències". 

Darrer butlletí «

Segueix-nos «

Els continguts de la teva TV local «