Dimarts 28

Febrer de 2017

"El jazz és una música molt oberta, que es reinventa"

Andrea Motis, trompetista i cantant de jazz

La Xarxa

Passió pel jazz. És el que traspua Andrea Motis, la trompetista i cantant que acaba de publicar el disc 'Emotional dance' amb la discogràfica Impulse una de les més importants del sector en àmbit internacional. Per primer cop Motis ha assumit més responsabilitat en aquest treball, a l'hora d'escollir les cançons.

"Confio que el PSC s'acabarà sumant al Pacte Nacional pel Referèndum"

La Xarxa

Joan Ignasi Elena. coordinador Pacte Nacional pel Referèndum

El Pacte Nacional pel Referèndum suma adhesions a un ritme molt més ràpid que el previst pels seus coordinadors. En 48 hores en van sumar més de 70 mil i la xifra va en ascens. Però també hi ha absències destacades, com la direcció dels socialistes catalans que, de moment, es tanquen en banda. Però en àmbit local la història és diferent. L'Ajuntament de Sant Just Desvern, liderat per Josep Perpinyà, del PSC, va votar a favor del manifest que impulsa el Pacte.

"No m'he plantejat fer un pas al costat"

La Xarxa

Marta Felip, alcaldessa de Figueres

"No m'he plantejat en cap moment fer un pas al costat. El partit no m'ho ha demanat ni m'ho demanarà". Contundents declaracions de l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, que confia esgotar la legislatura amb els cinc regidors que té i amb acords puntuals amb alguns grups de l'oposició. Felip va trencar el pacte que mantenia amb el PSC i ara governa en minoria. ERC ha proposat un govern de concentració, que inclouria el PDeCAT, però que deixaria fora Felip. 

Darrer butlletí «

Segueix-nos «

Els continguts de la teva TV local «