Diumenge 18

Febrer de 2018

"L'Estat està a punt de carregar-se una generació política"

Entrevista Jordi Gaseni, president en funcions de l'AMI

Entrevista Jordi Gaseni, president en funcions de l'AMI

La Xarxa

"Estan a punt de carregar-se una generació política. Ens estem jugant el futur del nostre país. Anem a guanyar per moltes dificultats que trobem". Declaracions del president en funcions de l'AMI, Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar per ERC. 

"Les persones tenim dret a decidir sobre tot"

La Xarxa

natxo tarrés_1

Vint-i-cinc anys de carrera musical es mereixen una celebració i la banda manresana Gossos ja s'hi ha posat. Oferiran un concert el 3 de maig a Barcelona amb d'altres formacions que interpretaran cançons seves. Les entrades es van exhaurir en només quatre hores i per això el grup ha decidit fer una gira, arreu del país, que acabarà l'1 de desembre a Manresa. 

"A les comissaries no s'atenen bé les víctimes de violència masclista"

La Xarxa

Montserrat Vilà, presidenta de la Plataforma contra les violències de gènere

Montserrat Vilà, presidenta de la Plataforma contra les Violències de Gènere

Una de cada tres dones al món serà víctima de la violència masclista. Són dades de l'OMS que es poden extrapolar a casa nosatra. L'any passat vuit dones van morir assassinades a Catalunya a mans de la seva parella o exparella. La presidenta de la Plataforma contra les Violències de Gènere, Montserrat Vilà, ha denunciat des de l'espai 'L'entrevista' que "a les comissaries no s'atenen bé les víctimes de violència masclista. A Catalunya només es donen un 40% de les ordres de protecció, mentre que a Extremadura és del 79%".

Darrer butlletí «

Segueix-nos «

Els continguts de la teva TV local «