Dimarts 12

Desembre de 2017

"Hem d'exigir als governs un finançament sostingut per assegurar una recerca de qualitat"

CLARA PONS DURAN

La Xarxa

"Les morts maternes generen un cicle de pobresa. Les dones que moren deixen fills orfes que viuran en la pobresa". És la crua realitat que afecta països africans i asiàtics i que ha denunciat des de 'L'entrevista' la investigadora Clara Pons Duran, de l'Institut de Salut Global de Barcelona. Pons Duran creu que els recursos per reduir aquestes taxes hi són però no es distribueixen com i on toquen. 

"No descarto fer cançons políticament compromeses"

La Xarxa

Manu Guix

Després de cinc anys de silenci, Manu Guix torna als escenaris amb 'Després de tot', un disc que surt a la llum en plena efervescència política. Durant el programa l'Entrevista, el cantautor admet que no descarta fer cançons amb implicació política perquè és l'únic que li queda per fer, en un moment "tan mogut", amb "gent tancada a la presó pel simple fet de tenir unes idees", que sembla d'una "altra generació". 

"La música és un bàlsam necessari"

La Xarxa

balsam

La nit dels Sopa, un festival que es farà aquest dissabte al pavelló de Fontajau de Girona, marcarà l'inici d'una retirada puntual dels Sopa de Cabra. El grup necessita trobar nous espais creatius i descansar després de tres anys de gira. "Ens agrada celebrar els finals de gira. Aquesta vegada volíem que fos a Girona i una mica especial", diu Josep Thió, guitarrista del grup. Dissabte els Sopa compartiran escenari amb una bona colla d'amics, entre ells, Adrià Puntí i els MClan. 

Darrer butlletí «

Segueix-nos «

Els continguts de la teva TV local «