Dijous 17

Octubre de 2019

"El govern no està fent res per recuperar les lleis anul·lades pel TC"

Entrevista Vidal Aragonès, diputat de la CUP

Entrevista Vidal Aragonés, diputat de la CUP

La Xarxa

L'endemà que la portaveu del govern, Elsa Artadi, anunciés una ofensiva per recuperar una dotzena de lleis suspeses pel TC, la CUP ha matisat, en boca de Vidal Aragonés, diputat de la CUP al Parlament: "Elsa Artadi no ha dit res de recuperar les 47 lleis catalanes anul·lades. No estan fent actuacions per recuperar lleis". 

"Hem de mirar la fórmula per restituir les lleis tombades pel TC"

La Xarxa

Entrevista Xavier Amor, alcalde de Pineda de Mar i president de la FMC

Entrevista Xavier Amor, alcalde de Pineda de Mar i president de la FMC

"Hem de mirar la fórmula per restituir les lleis tombades pel TC. La no aplicació està afectant els ciutadans. El PSC estarà a l'alçada i el PSOE de Pedro Sánchez també". Declaracions de Xavier Amor, alcalde de Pineda de Mar pel PSC i president de la Federació de Municipis de Catalunya. 

"Que deixin de jugar amb Badalona"

La Xarxa

Entrevista Jose Téllez, primer tinent d'alcalde de Badalona

Entrevista Jose Téllez, primer tinent d'alcalde de Badalona

"Que deixin de jugar amb Badalona. Em sembla lamentable. Jo cobro un sou de la ciutadania de Badalona i necessito saber què faran els partits de l'oposició. Em trauran les meves responsabilitats o em deixaran continuar?". Són paraules de José Téllez, primet tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Badalona a 'L'entrevista'. "Encara se'ns fa difícil d'imaginar el que el PSC està fent. Aquest era l'escenari més improbable. El PSC està fent un error de càlcul. Està pensant més en l'opinió del militant que del votant socialista, que ens valora amb més d'un 5". 

Darrer butlletí «

Segueix-nos «

Els continguts de la teva TV local «