Diumenge 22

Abril de 2018

"Baixar a la lliga LEB és despenyar-se"

Entrevista Juan Antonio Morales

Entrevista Juan Antonio Morales

La Xarxa

"El drama de baixar a LEB és despenyar-se perquè el nivell d'ingressos és abismal. Estem treballant en un pla de contingència". L'alerta la fa el president del Divina Seguros Joventut, la Penya, Juan Antonio Morales. A l'espai 'L'entrevista' Morales ha assegurat que l'acusen d'ingenu però "crec que la presidència de la Penya no és 'un marrón', és un llegat que mereix la pena preservar. Tenim certa responsabilitat". 

 

 

"Volia explicar com neix una policia judicial i com això se't fica dins les cèl·lules"

La Xarxa

Entrevista Joan Miquel Capell

Entrevista Joan Miquel Capell

"L'emoció més estranya que he sentit està relacionada amb les meves
filles, que han entès a què em dedicava a través del llibre". Són paraules de Joan Miquel Capell, durant 32 anys membre del cos dels Mossos d'Esquadra, és autor de la novel·la 'Wad-Ras', una novel·la negra sobre el primer cas que va convertir la policia catalana en judicial. 

"És raonable i lògica la visita d'un diputat del PSC a Junqueras"

La Xarxa

Entrevista Núria Marín, alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat

Entrevista Núria Marín, alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat

"Crec que és raonable i lògic que Carles Castillo hagi visitat Junqueras a la presó perquè són persones malgrat les diferències ideològiques. Està en una situació anòmala que a molts no ens agrada perquè no aporta res". Resposta de Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet i número 2 del PSC, sobre la visita que Carles Castillo, diputat dels socialistes al Parlament, va fer a Oriol Junqueras a la presó ara fa un mes. Ho ha avançat avui l'Agència EFE a Catalunya. 

Darrer butlletí «

Segueix-nos «

Els continguts de la teva TV local «