Dimarts 23

Gener de 2018

"Som el que mengem"

Antoni Massanés 2

La Xarxa

El model alimentari del segle XXI passa per ser més conscients del que mengem i per fer-lo sostenible. Així ho defensa Antoni Massanés, director general de la Fundació Alícia, un centre de recerca dedicat a la innovacio tecnològica en cuina amb l'objectiu de millorar els hàbits alimentaris. Massanés ha defensat en l'espai de 'L'entrevista' que menjar productes locals "no és només qüestió de salut o de modes", sinó que és una "necessitat" vital per garantir "una mínima autonomia" de la nostra alimentació en el futur.

"Un home no està per sobre d'un país"

La Xarxa

Entrevista Joan Josep Nuet, diputat de Catalunya En Comú

Entrevista Joan Josep Nuet, diputat de Catalunya En Comú

A l'espera del que pugui passar amb la petició de la fiscalia de reactivar l'euroordre contra Carles Puigdemont, des dels comuns tenen clar que aquesta situació no beneficia el país. El diputat de Catalunya En Comú Podem, Joan Josep Nuet, ha dit a l'espai 'L'entrevista' de La Xarxa que "tot aquest enrenou no ens fa un favor. Puigdemont té tot el dret del món a fer el que cregui necessari, però necessitem un govern i un president que estigui aquí". 

"Volem un president, no un presidiari"

La Xarxa

Entrevista Francesc de Dalmases, diputat de Junts per Catalunya

Entrevista Francesc de Dalmases, diputat de Junts per Catalunya

"No s'hauria de governar un país des de l'exterior, però on segur que no es pot governar és en un Estat on no es garanteix la democràcia". Paraules del diputat de Junts per Catalunya, Frabcesc de Dalmases, a l'espai 'L'entrevista' de La Xarxa. 

 

 

Darrer butlletí «

Segueix-nos «

Els continguts de la teva TV local «