Dimarts 24

Octubre de 2017

"Si apliquen el 155 quedarà un Parlament de fireta. Tot té tuf de franquisme"

Josep Lluís Cleries, portaveu del PDeCAT al Senat

La Xarxa

El portaveu del PDeCAT al Senat, Josep Lluís Cleries, ha estat molt contundent contra l'aplicació de l'article 155 que, segons ell, no s'ajusta al que hi diu la Constitució. "Quedarà un Parlament de fireta, de la 'señorita Pepis', és intolerable. Queda fora de tot marc democràtic. Es posa en dubte la llibertat de reunió, atacant els mitjans públics, la llibertat d'informació. Estem retornant a l'època franquista. Tot té tuf de franquisme. No hem d'oblidar que els qui governen l'Estat espanyol són els hereus de l''atado y bien atado' i ara volen atacar directament Catalunya, el seu autogovern i tot el que hem aconseguit en els darrers 40 anys", ha reblat.

"No hi haurà eleccions ordinàries"

La Xarxa

Roger Torrent, Diputat de Junts pel Sí

Complir el mandat de l'1-O en el termini de temps més curt possible, rebutjant una convocatòria d'eleccions ordinàries. És l'objectiu fixat per Junts pel Sí i que ha expressat a 'L'entrevista', el diputat d'ERC, Roger Torrent. "No hi haurà eleccions ordinàries. Segur, les descartem de totes totes. Seria una traïció al mandat democràtic que ens van donar els ciutadans que el que volen és que s'apliqui la independència i es proclami la república", ha sentenciat Torrent. 

 

"Tenim una Europa molt covarda que actua amb un excés de legalisme"

La Xarxa

Entrevista Josep González, president de PIMEC

Entrevista Josep González, president de PIMEC

Una Catalunya independent és viable econòmicament, però per aconseguir un estat propi caldrà fer una travessia pel desert, de termini incert. És el que pensa el president de PIMEC, Josep González, que ha afegit que "ningú ha explicat com de llarg és el desert ni si aniríem amb aigua o sense. Però Catalunya té factors econòmics perquè superat aquest desert les coses anessin bé. Podria ser un país estable. No sé quant duraria aquest desert però estic convençut que existeix". 

Darrer butlletí «

Segueix-nos «

Els continguts de la teva TV local «