L'AMBAIXADOR

'L'ambaixador': Albert del Hoyo

Albert del Hoyo ha tancat la primera temporada amb els Westfalen Mustangs

Albert del Hoyo ha tancat la primera temporada amb els Westfalen Mustangs

La Xarxa

Marxar a Alemanya per millorar professionalment, però va convertir-se en víctima d'una estafa. Això és el que ha passat a Albert del Hoyo, un jugador de bàsquet manresà de 24 anys que ha vist com la seva primera aventura a l'estranger s'ha convertit en un malson. El seu equip actual, el Westfalen Mustangs, li deu 4 mil euros. Fins i tot s'ha vist obligat a recollir ampolles de vidre per poder sobreviure. Albert del Hoyo és el nostre ambaixador d'avui a Alemanya.

'L'ambaixador': Pere Segarra

La Xarxa

L'empresa de Pere Segarra és 'partner' del Barça als EUA

L'empresa de Pere Segarra (segon per l'esquerra) és 'partner' del Barça als EUA

Pere Segarra és un futbolista atípic. Després de jugar amb el Barça, l'Espanyol i el Getafe, acaba vivint una gran experiència professional amb un club modest de Tercera Divisió: la Muntanyesa. Sent l'ídol de l'equip, decideix abandonar el futbol actiu amb 26 anys per iniciar una aventura empresarial a Los Angeles, Califòrnia. Pere Segarra és el nostre ambaixador d'avui, als Estats Units.

'L'ambaixador': Eduard 'Xuxu' Batlle

Ràdio L'Escala

'Xuxu' Batlle rep el guardó com a millor entrenador de la primera divisió de futbol femení de Xipre

'Xuxu' Batlle rep el guardó com a millor entrenador de la primera divisió de futbol femení de Xipre

Xuxu Batlle és de Torroella de Montgrí, al Baix Empordà, i és entrenador de futbol. Aquest any ha dirigit per primera vegada un equip femení, a Xipre, i ha estat guardonat com a millor entrenador de la Primera Divisió d'aquest país. Després de voltar per Anglaterra, el Canadà i els Estats Units, Xuxu Batlle és el nostre ambaixador d'avui a Xipre. 

SEGUEIX-NOS «