L'AMBAIXADOR

Glòria Comerma, la jugadora d'hoquei herba més internacional

Glòria Comerma en un partit de la selecció

Glòria Comerma en un partit de la selecció espanyola // RFEH

Canal Terrassa

L'egarenca Glòria Comerma és una de les jugadores catalanes d'hoquei herba amb més projecció. Defensa la samarreta del Waterlooo Ducks, a Bèlgica, des de fa tres temporades, i és internacional amb la selecció espanyola des que tenia 13 anys. Glòria Comerma es va formar a les files del Club Egara fins que va fer el salt a la lliga belga, amb la intenció de continuar progressant. Va debutar amb la selecció espanyola el 2005, a la Copa d'Europa de Dublín, i ha participat als Jocs Olímpics de Pequín 2008 i als de Río 2016. A banda dels èxits esportius, Comerma ha estudiat Publicitat i Relacions Públiques i té un màster en Màrqueting Digital i Xarxes Socials.

'L'ambaixador': Albert del Hoyo

La Xarxa

Albert del Hoyo ha tancat la primera temporada amb els Westfalen Mustangs

Albert del Hoyo ha tancat la primera temporada amb els Westfalen Mustangs

Marxar a Alemanya per millorar professionalment, però va convertir-se en víctima d'una estafa. Això és el que ha passat a Albert del Hoyo, un jugador de bàsquet manresà de 24 anys que ha vist com la seva primera aventura a l'estranger s'ha convertit en un malson. El seu equip actual, el Westfalen Mustangs, li deu 4 mil euros. Fins i tot s'ha vist obligat a recollir ampolles de vidre per poder sobreviure. Albert del Hoyo és el nostre ambaixador d'avui a Alemanya.

'L'ambaixador': Pere Segarra

La Xarxa

L'empresa de Pere Segarra és 'partner' del Barça als EUA

L'empresa de Pere Segarra (segon per l'esquerra) és 'partner' del Barça als EUA

Pere Segarra és un futbolista atípic. Després de jugar amb el Barça, l'Espanyol i el Getafe, acaba vivint una gran experiència professional amb un club modest de Tercera Divisió: la Muntanyesa. Sent l'ídol de l'equip, decideix abandonar el futbol actiu amb 26 anys per iniciar una aventura empresarial a Los Angeles, Califòrnia. Pere Segarra és el nostre ambaixador d'avui, als Estats Units.

SEGUEIX-NOS «