Avui recordem...

'Avui recordem': Imma Clopés

Imma Clopés // cedida-EFE

Imma Clopés a l'estadi d'Anoeta durant un Campionat d'Espanya absolut // Cedida - EFE

La Xarxa

Imma Clopés va començar en el món de l'atletisme amb 12 anys. Veient les seves qualitats i com que li agradaven totes les disciplines d'atletisme finalment es va decantar per fer la modalitat de l'heptatló. Tant va destacar que va aconseguir fins a 13 Campionats d'Espanya absolut entre pista coberta i aire lliure. A més també va participar en un Mundial i un Europeu. Durant la seva trajectòria esportiva va compaginar la competició amb la carrera d'Educació Física i també fent de professora a La Salle. Un cop retirada, va fer un canvi a la seva vida, i va entrar a l'administració de justícia.

'Avui recordem': Joan Linares

La Xarxa

Joan Linares amb la samarreta del FS Vladepeñas, on va acabar la seva carrera esportiva i ara exerceix de director esportiu // Aurelio Calatrava

Joan Linares amb la samarreta del FS Vladepeñas, on va acabar la seva carrera esportiva i ara exerceix de director esportiu // Aurelio Calatrava

Aquest barceloní va començar a jugar de ben petit a l'Escola Sant Ignasi del barri de Sant Andreu. Un cop superada la categoria juvenil, el Barça es va fixar en les seves qualitats i el va acabar fitxant. Malgrat no guanyar cap títol de blaugrana, el seu palmarès és extens on destaquen 6 Lligues, 3 Copes i 5 Copes d'Europa amb clubs com Talavera, Playas de Castellón o el Boomerang Interviu i 1 Mundial i 1 Europeu amb la selecció espanyola. Linares també va guanyar diversos premis individuals com un MVP de la Lliga o dos cops màxim golejador. 

'Avui recordem': Maria Ferrón

La Xarxa

Maria Ferrón el dia del seu homenatge // Arnau Jaumira

Maria Ferrón el dia del seu homenatge // Arnau Jaumira

Maria Ferrón va ser un referent i la capitana del Voltregà durant les 12 temporades que va està defensant la samarreta blanc-i-blava. Nascuda a Vic, Ferrón va començar a l'Estic Vic amb 12 anys, 8 temporades després ja formava part del Voltregà, abans de passar pel Masies de Voltregà, entremig això si, va jugar una temporada al Club Patí Vic. La vigatana va sumar molts títols, amb la Copa d'Europa del 2011 com el més important. 

SEGUEIX-NOS «