Avui recordem...

'Avui recordem': Especial 100

'Avui recordem' especial 100 edicions ('En joc', 30 de març de 2019)

La Xarxa

A l''En joc' ràdio celebrem una onomàstica ben especial. I és que en les tres darreres temporades del programa hem volgut recordar exesportistes catalans cèlebres que han contribuït a engrandir les diferents modalitats esportives de casa nostra. Un cop arribats a les 100 edicions, hem volgut compilar alguns dels millors moments de l''Avui recordem'. Aquí teniu els dos episodis.

'Avui recordem': Sandra Gallego

La Xarxa

Sandra Gallego, amb el dorsal número 8, en un partit de la selecció catalana al Palau Sant Jordi // cedida

Sandra Gallego, amb el dorsal número 8, en un partit de la selecció catalana al Palau Sant Jordi // cedida

Sandra Gallego és una exjugadora de bàsquet que va passar gran part de la seva carrera esportiva al mític Universitari, posteriorment UB Barça. L'amor pel bàsquet li ve de família i després d'un pas de quatre temporades pel Segle XXI, on la van polir com a jugadora de bàsquet, va fitxar per l'Universitari. Va guanyar la lliga amb l'UB Barça en aquell cinquè partit a la pista del València, amb la selecció B es va penjar un or a l'Universíada del 99 a Palma de Mallorca guanyant la final contra els Estats Units, així com 3 bronzes amb la selecció absoluta, dos en Europeus; 2001 França i 2005 Turquia i un altre als Jocs Mediterranis d'Almeria d'aquell mateix any.

'Avui recordem': Cristina Gómez

La Xarxa

Cristina Gómez en una acció de la final de la Lliga de Campions que va guanyar el Bm. Mar València // cedida

Cristina Gómez en una acció de la final de la Lliga de Campions que va guanyar el Bm. Mar València // cedida

Avui recordem Cristina Gómez, una de les jugadores més destacades de la història de l'handbol català. Tot i que volia jugar a futbol, finalment es va decantar per l'handbol juntament amb unes amigues. Un mite com Juan de Dios Roman va ser el seu valedor durant unes concentracions amb la selecció espanyola. Com a professional i després d'una temporada al Castelldefels, va fitxar pel Balonmano Mar València durant 17 temporades fins a la seva retirada. Allà es va convertir, juntament amb les seves companyes, en campiones de la Copa d'Europa i de la Recopa. També van guanyar un total de 15 lligues i 13 Copes de la Reina. 

SEGUEIX-NOS «