Avui recordem...

'Avui recordem': Fernando Barbeito

Fernando Babreito durant la seva etapa amb la samarreta blaugrana // fcbarcelona.cat

Fernando Babreito durant la seva etapa amb la samarreta blaugrana // fcbarcelona.cat

La Xarxa

Parlar de Fernando Babreito, és parlar d'handbol català i d'un altre mite d'aquest esport. Va començar a l'Escola Pare Manyanet i com a porter, però ràpidament va canviar a jugador de pista. En un torneig de Nadal i després de jugar contra el Barça, el conjunt blaugrana li va proposar marxar amb ell. A partir d'aquí, la seva qualitat va cridar l'atenció a Valero Rivera, que ja com a junior, el va pujar al primer equip. Com a professional dos equips; el Barça i el mític Portland San Antonio, amb un palmarès envejable, entre ells: 5 Copes d'Europa, 9 Lligues, 8 Copes del Rei, 4 Recopes d'Europa i dues medalles de plata en Mundials junior. 

'Avui recordem': Olga Pardo

La Xarxa

Olga Pardo amb la medalla d'or al Campionat d'Espanya Universitari el 1.988 // cedida

Olga Pardo amb la medalla d'or al Campionat d'Espanya Universitari el 1.988 // cedida

Avui recordem a una altre mite del judo català, avui recordem a Olga Pardo. Aquesta exjudoca de Barcelona es va iniciar tard, però no va trigar gaire a guanyar Campionats de Catalunya absoluts. Sempre el mateix entrenador; Albert Pujol i sempre el mateix club; Club Judo Louis fins al dia de la seva retirada. Subcampiona d'Espanya absoluta el 88 i infinitat de medalles a diferents indrets del món omplen el seu palmarès més que treballat. A partir del 1.992 va començar una retirada que va ser progressiva fins al 1.994. 

'Avui recordem': Especial 100

La Xarxa

'Avui recordem' especial 100 edicions ('En joc', 30 de març de 2019)

A l''En joc' ràdio celebrem una onomàstica ben especial. I és que en les tres darreres temporades del programa hem volgut recordar exesportistes catalans cèlebres que han contribuït a engrandir les diferents modalitats esportives de casa nostra. Un cop arribats a les 100 edicions, hem volgut compilar alguns dels millors moments de l''Avui recordem'. Aquí teniu els dos episodis.

SEGUEIX-NOS «